EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE SUTRA: Spremite se na smenu sunca i oblaka!

Autor:

Vesti

21.04.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od petka, 26. aprila, očekuje se pretežno sunčano vreme i postepeno toplije temperature.

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE SUTRA: Spremite se na smenu sunca i oblaka!

Foto: pixabay.com

Sutra nas očekuje promenljivo vreme uz smenu oblačnih i sunčanih intervala, pri čemu će temperatura dostići maksimum od 14 stepeni. U većem delu zemlje biće suvo, dok se samo ponegde u Vojvodini očekuje kratkotrajna kiša.

U Beogradu će jutro biti pretežno vedro, dok će tokom dana biti promenljivo vreme, sve do večernjih sati kada se očekuje razvedravanje. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar, a najniža temperatura biće oko šest stepeni.

Prognoza za naredne dane

Do četvrtka, 25. aprila, očekuje se umereno do potpuno oblačno vreme, sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima, uz mogućnost grmljavine. Na visokim planinama se čak očekuje i sneg u jutarnjim satima.

U utorak, 23. aprila, na jugu i istoku Srbije se prognozira veća količina padavina, od 15 do 25 mm, lokalno i preko 30 mm. Takođe, u košavskom području se očekuje vetrovito vreme, sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlju dostizati udare olujne jačine.

Produžetak vremenske prognoze

Od petka, 26. aprila, očekuje se pretežno sunčano vreme i postepeno toplije temperature. Jedino će u petak, u brdsko-planinskim predelima biti promenljiva oblačnost, uz mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuska. Dakle, generalno se očekuje stabilizacija vremena sa tendencijom porasta temperatura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading