SRBIJO, SPREMI SE ZA OVAKAV OKTOBAR! Meteorolog otkrio kakvo nas vreme očekuje - objavljena detaljna prognoza

Autor:

Vesti

29.09.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje dva prolazna osveženja koja se očekuju, pogledajte kakvo nas vreme očekuje.

SRBIJO, SPREMI SE ZA OVAKAV OKTOBAR! Meteorolog otkrio kakvo nas vreme očekuje - objavljena detaljna prognoza

Foto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ

U narednih desetak dana, a verovatno i duže pretežno suvo i relativno toplo vreme. Dva prolazna osveženja uz vrlo malo kiše se očekuju 01.10. i oko 05.10.

Očekuje se pretežno sunčano i toplo vreme u većem delu perioda, sa maksimalnim temperaturama iznad proseka za ovo doba godine. Noći će biti sveže, a dani prijatno topli.

Prolazna osveženja

Postoje dva prolazna osveženja koja se očekuju, jedno oko 1. oktobra i drugo oko 5. oktobra. Tokom tih perioda, može doći do naoblačenja i vrlo malo kiše. Temperature će se privremeno smanjiti, ali neće biti ekstremno niske. 

Nakon prolaznih osveženja, prognoza sugeriše da će vreme ponovo postati stabilno i toplo. Maksimalne temperature će se kretati iznad 20°C u većini regiona.

Prema prognozi Marka Čubrila, postoji signal za moguće jače pogoršanje vremena sredinom oktobra, oko 14. oktobra. 

Važno je napomenuti da su vremenske prognoze uvek podložne promenama i da je praćenje lokalnih vremenskih izveštaja i ažuriranje informacija korisno kako biste bili spremni na eventualne promene u vremenskim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading