VRAĆA NAM SE LETO! Danas suvo i toplo, šokantno vreme i u NAREDNOM PERIODU!

Autor:

Vesti

26.09.2023

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas u toku dana u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i toplije, uz najnižu temperaturu od 11 do 17, a najvišu dnevnu od 24 do 27 stepeni, naveo je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

VRAĆA NAM SE LETO! Danas suvo i toplo, šokantno vreme i u NAREDNOM PERIODU!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Prema prognozi RHMZ-a, ujutro ponegde magla i niska oblačnost, naročito na zapadu i jugozapadu Srbije, a samo će u brdsko-planinskim predelima, kao i na jugu zemlje, tokom dana biti povremeno umereno oblačno. Duvaće slab i umeren istočni vetar, koji će tokom dana u krajevima južno od Save i Dunava biti u pojačanju.

I u Beogradu danas ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, istočni. 

Najniža temperatura od 13 do 17, a najviša oko 26 stepeni.

Prema izgledima vremena za naredni period, tokom većeg dela perioda stabilno, suvo i natprosečno toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima i dnevnim temperaturama od 24 do 28 stepeni. 

Prolazno naoblačenje uz pad temperature i lokalnom pojavom kiše ili kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom očekuje se samo sledećeg vikenda - 30. septembra i 1. oktobra, a od 2.oktobra ponovo suvo i toplije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading