Svi Srbi se ujedinjuju 2022. godine!

Autor:

Vesti

23.10.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što nam se sada dešava i što će se u budućnosti već se nekada dogodilo!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Ovom, naizgled komplikovanom, a u stvari veoma jednostavnom teorijom, doktor biotehničkih nauka i redovni profesor na fakultetu Todor Vulić objašnjava istorijske procese i otkriva da će se za četiri godine Srbi ujediniti u jednu državu.

Ta država obuhvatala bi sve prostore na kojima većinu čini pravoslavno stanovništvo, dakle sadašnju centralnu Srbiju, severni deo Kosova i Metohije, Republiku Srpsku, a moguće i Crnu Goru ili njene delove.

SVE SE POKLAPA

Posebno je zanimljiva činjenica da se Vulićeva teorija gotovo do najsitnijeg detalja poklapa sa planom za Balkan ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je Srpski telegraf ekskluzivno objavio još u avgustu prošle godine (pogledajte sliku u prilogu teksta).

Svojim analizama profesor Vulić dokazuje ciklično ponavljanje događaja u određenim vremenskim razmacima. Na tome, kako tvrdi, počiva čitava istorija, a poklapanja brojki su takva da je isključeno da se radi o slučajnosti.

Ko ulazi u novu srpsku državu

- Sadašnja centralna Srbija

- Sever Kosova

- Republika Srpska

- Potencijalno i Crna Gora ili njeni delovi

- Svoja proučavanja baziram na osnovu činjenice da se iščitavanjem događaja iz prošlosti mogu uočiti određeni ritmički procesi koji se ponavljaju, a na osnovu njih se vrlo precizno može odrediti budućnost. Metoda koju primenjujem je empirijska i može se svesti u sledeći zaključak: Saznaj šta je prvo bilo, promisli i otkrij šta će biti u budućnosti, jer ono što će biti već se dešavalo - navodi profesor Vulić, sa kojim je Srpski telegraf juče razgovarao.

ŠIRENJE TERITORIJE

Da nas 2022. očekuje proširenje teritorije Srbije, Vulić dokazuje podatkom da u istoriji Srba postoji ritam od 77 godina u kom se ponovi jedan isti događaj. On ukazuje i na mogućnost da se obrne ishod tog sleda okolnosti, odnosno da se, na primer, jedna država rodi 77 godina nakon propasti neke ranije zajednice tog istog naroda ili obrnuto.

- Primera radi, zajednička država Srbije i Crne Gore trajala je do 2006, a 77 godina pre toga, 1929, prestaje da postoji Kraljevina SHS i nastaje Kraljevina Jugoslavija. Godine 2006. nastaje sadašnja Republika Srbija. Pošto je sadašnjoj Srbiji hronološki blizanac Kraljevina Jugoslavija, koja je nastala 77 godina pre nje, trajaće približno 16 godina, koliko i ona, što znači da će Srbija u formalnom smislu prestati da postoji 2022. godine - predviđa Vulić i nastavlja:

- Te godine bi trebalo da započne obrnuti proces, odnosno faza ukrupnjavanja i objedinjavanja srpskih etničkih prostora, pa bi u tom smislu mogle da se ujedine Srbija, Republika Srpska, delovi KiM, moguće i Crne Gore.

Neverovatnu podudarnost u ponavljanju istorijskih događaja Vulić je pronašao i u srpskoj crkvenoj istoriji, gde se važni događaji vezani za čelnike crkve ponavljaju na 612 ili 613 godina (pogledajte tabelu).

DOKAZ BROJ 1

PONAVLJANJE DOGAĐAJA U RAZMAKU OD 77 GODINA

  • 1801. Dahije odvajaju Beogradski pašaluk od Turskog carstva
  • 1878. Na Berlinskom kongresu kneževina Srbija postaje samostalna država
  • 1804. Prvi srpski ustanak i propast dahijske države
  • 1881. Srbija proglašena za kraljevinu
  • 1929. Prestaje da postoji Kraljevina SHS
  • 2006. Prestanak zajedničke države Srbije i Crne Gore
  • 1929. Nastala Kraljevina Jugoslavija, koja je prestala da postoji 1945.
  • 2006. Nastala sadašnja Republika Srbija, koja će, po analogiji sa Kraljevinom Jugoslavijom, trajati do 2022.

DOKAZ BROJ 2

PONAVLJANJE DOGAĐAJA U RAZMAKU OD 612 ILI 613 GODINA

  • 1269. Arhiepiskop Danilo I sklonjen zbog neslaganja sa Stefanom Urošem I Nemanjićem
  • 1881. Mitropolit beogradski Mihajlo sklonjen sa čela srpske crkve zbog neslaganja sa knezom Milanom Obrenovićem
  • 1276. Arhiepiskop Joanikije I odlučio da napusti mesto poglavara
  • 1889. Mitropolit Teodosije povukao se sa čela srpske crkve
  • 1286. Smrt episkopa Jevstatija Prvog, koji je u tom trenutku bio na čelu srpske crkve
  • 1898. Smrt mitropolita Mihajla, poglavara srpske crkve
  • 1292. Smrt i kraj mandata za arhiepiskopa Jakova
  • 1905. Umire i završava službu mitropolit Inokentije
  • 1317. Umro arhiepiskop Sava III
  • 1930. Smrt patrijarha Dimitrija
  • 1324. Preminuo arhiepiskop Nikodim
  • 1937. Umro patrijarh Varnava

Uskoro kraj zapadne civilizacije

Profesor Vulić ne vidi kraj čovečanstva ni u bližoj ni u daljoj budućnosti, ali predviđa kraj dominacije zapadne civilizacije.

- Taj kraj zapadne dominacije globalnim političkim prostorom se bliži i dogodiće se u bliskoj budućnosti. Ponavljaju se svetski ratovi, a na završetku svakog velikog rata uspostavlja se potpuno novi globalni politički sistem. Međutim, u istorijskoj ritmici ne mora da dođe do uspostavljanja novog poretka samo posle oružanih sukoba. Imamo primer Hladnog rata, u kom nije bilo oružanih borbi, ali je ekonomskim i propagandnim ratom rezultat bio identičan - objašnjava Vulić.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading