NOVA ŽRTVA GEJ-PREDATORA: Kostić silovao još jednog mladića?!

Autor:

Vesti

01.10.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić (38), optužen za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan, ponovo je završio u policiji. Naime, dizajner je saslušan po prijavi jednog muškarca koji ga je optužio za silovanje, što je Kostić, kako saznajemo, negirao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Razmenili poruke

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, problem je nastao 29. septembra ove godine, kad je modni kreator preko interneta upoznao mladića s kojim je potom imao seks. Mladić ga je ubrzo prijavio i tvrdio da je zlostavljan, a istraga u vezi s ovim slučajem je i dalje u toku.

- Kostić je na saslušanju izjavio da je uveče kontaktirao s muškarcem čije ime ne zna, već samo nadimak koji je koristio na aplikaciji za upoznavanje "Grinder". On je objasnio da je s tim mladićem razmenio nekoliko poruka, da bi potom odlučili da se vide. Samo 15 minuta kasnije, dečko je pokucao na vrata Kostićevog ateljea - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, Kostić je na saslušanju tvrdio da je s mladićem najpre samo sedeo i razgovarao.

Kostić: Taj muškarac je pretio da će me prijaviti zbog navodnog silovanja i da će novine pisati o meni

- On je ispričao da su nakon nekih desetak minuta njih dvojica imali seks. Rekao je da mu je taj mladić dao prezervativ koji je stavio, ali je kondom pukao tokom ejakulacije. Kostić je ispričao da je prezervativ potom skinuo i stavio na sto, nakon čega je nastao pakao - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kostić tvrdi da su seksualni odnosi bili dobrovoljni

Prema njegovim rečima, mladić je zbog pucanja kondoma pobesneo i napao Kostića.

Za šta se Kostić tereti
- dva dela polnog uznemiravanja
- nedozvoljeno držanje droge
- omogućavanje uživanja narkotika

Sve vreme vikao

- Dizajner je rekao da je njegov partner urlao i sve vreme ponavljao da će ga tužiti za navodno silovanje. Naveo je i da mu je taj muškarac zapretio da će sve novine da pišu o njemu, nakon čega je istrčao iz stana ne prestajući da viče - dodaje naš sagovornik.

Kako saznajemo, policija proverava navode obojice muškaraca kako bi se utvrdila istina, kao i da li je zaista bilo seksualnog zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading