SKANDAL U SRPSKOM PRAVOSUĐU: Danju sudi, noću spava sa Šiptarima za 600 evra!

Autor:

Vesti

24.08.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf došao je do eksplicitnih fotografija sudije M. J., kao i njene prepiske sa ljubavnikom biznismenom Z. C. (svi podaci poznati redakciji). Sudiju je upravo i raskrinkao biznismen koji je bio šokiran kada je otkrio čime se ona u stvari bavi van posla. Pre toga, kako je naveo, ona ga je bukvalno izmuzla, što mu je i sama rekla.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema informacijama do kojih je naš list došao od upućenih sagovornika u Vranju, od kojih su neki bili u kontaktu sa pojedinim klijentima sudije M. J., ona "honorarno" radi van Vranja da se ne bi saznalo čime se bavi s obzirom na to da je u pitanju mala sredina. I klijenti joj većinom, uz nekoliko izuzetaka, nisu naši ljudi, već bogati Albanci iz Preševa i okoline, ali ima ih i sa druge strane administrativne linije s Kosova. Za seks, kažu, naplaćuje po 300 evra, a za 600 evra s njom se može provesti ceo vikend.

Kači provokativne slike na društvene mreže

M. J. je inače poznata po provokativnim fotografijama koje kači na društvene mreže. O tome se već pisalo u medijima, uz konstatacije da to joj ne priliči, ali ako je nekom možda i bilo simpatično, otkriće da se bavi prostitucijom baca potpuno novo svetlo na njen slučaj.

LUKSUZNA GARDEROBA

SMS poruke koje objavljujemo M. J. je slala svom ljubavniku, od kog je, kako se iz prepiske vidi, imala debelu finansijsku korist.

- Da mi sutra uplatiš minus, a u sredu dođeš po mene kao što smo se dogovorili - stoji u jednoj od poruka.

Sagovornik iz Vranja: Klijenti su joj većinom bogati Albanci iz Preševa i okoline, ali i s Kosova

Njih dvoje viđali su se nekoliko meseci, a Z. C. je rekao da je to za nju sasvim normalno.

- Ona mi kaže da telo ne treba da daje svakome da je tu*a, nego da treba da ga proda lepo. U sobi ima tri-četiri ormana sa garderobom vrednom jedno 20.000 evra, lično sam video - kaže biznismen.

Inače, o M. J. mediji su već pisali, ali je tema bio veliki broj nerešenih i zastarelih slučajeva za koje je bila zadužena.

- Kako da ima više rešenih kad nije u sudnici ni pola sata dnevno, nego u kafićima. Ona ne da pije, u stanju je da popije litar konjaka. Ja popijem nekoliko čašica i gotov sam, a ona popije litar i ništa - kaže Z. C., koji je od eskort-sudije iz Vranja stariji 24 godine.

RepublikaFoto: pixabay.com

ODJEDNOM ZAĆUTALA

Z. C. napominje i da ga je ucenjivala kako bi bio s njom.

- Jedno vreme smo se viđali, jedno vreme nisam hteo da izađem s njom i onda je ona zvala moju ženu i rekla joj: "Javiću vam se sutra, imam nešto da vam ispričam u vezi s vašim suprugom, koju vezu ima i s kojom je osobom." Jedan uticajni Vranjanac koji takođe ima funkciju u pravosuđu (ime poznato redakciji, prim. aut.) nameštao je svojim prijateljima, znam i da je bila sa petoricom njih u nekom stanu u Vladičinom Hanu. Nju samo zanima da vozite dobar auto, imate stan gde će ona da dođe, da imate novac i samo vam naruči to, to i to, ništa vas ne pita. Ja sam se zaleteo, da ne kažem zacopao, ali jednog dana mi se smučilo, a ona mi je rekla: "Slušaj, sad sam te izmuzla kao kobilu i koji ćeš mi ku*ac."

Advokat Vujačić: Hitna suspenzija

Poznati advokat Svetozar Vujačić kaže za naš list da bi sudija-bludnica, za početak, morala odmah da bude suspendovana.

- Takvo ponašanje je nespojivo sa sudskom funkcijom i velika je sramota. Ona bi morala odmah da bude suspendovana, dok se ne utvrde sve činjenice. Potom, da po hitnom postupku bude razrešena ukoliko se sve dokaže. Moram da napomenem i da ovakve stvari nije lako dokazati - navodi Vujačić.

Biznismen Z. C. (svi podaci poznati redakciji): Ja sam se zacopao, ali jednog dana mi se smučilo, a ona mi je rekla: "Slušaj, sad sam te izmuzla kao kobilu, i koji ćeš mi ku*ac"

Srpski telegraf juče je u više navrata zvao M. J., međutim, ona nam se nije javljala niti je odgovorila na poruku sa konkretnim pitanjem. Isti je slučaj i sa predsednikom Osnovnog suda u Vranju Stojadinom Stankovićem, koji joj je direktno nadređeni, a po Vranju se priča i da iz određenih razloga M. J. uživa njegovu zaštitu. Komentar smo pokušali da dobijemo i u Osnovnom sudu u Vranju, ali nam je rečeno da izjave daje samo predsednik suda i da će mu našu poruku preneti kada se bude vratio sa odmora, 4. septembra.

Šta se ranije pisalo o M. J.

- Kači provokativne fotografije na društvene mreže

- Više od 15 njenih slučajeva je zastarelo, a u još 20 procesa to bi uskoro moglo da se desi

- Zbog propusta i pritužbi stranaka sa krivičnih predmeta prebačena na parnične

- Fakultet je završila sa prosečnom ocenom 6,76

- Visoki savet sudstva ocenio njen rad sa "naročito se ističe"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.