EKSKLUZIVNO! Ovako je Darko Kostić OD DECE TRAŽIO SEKS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizajneru Darku Kostiću nedavno je produžen pritvor zbog sumnje da je seksualno uznemiravao više osoba, među kojima je i jedan petnaestogodišnji dečak. Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih iskaza oštećenog i svedoka u ovom postupku koji ukazuju da je Kostić preko Fejsbuka birao dečake i nudio im novac i poklone za seksualne usluge!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Nudio "bombone"

U sklopu istrage saslušan je U. U. (23), koji je oštećenog Š. B. (22) povezao sa kreatorom. Iz njegovog svedočenja može se videti kako je Kostić dolazio do svojih žrtava.

- Ne sećam se kada je na moj profil na Fejsbuku stigao zahtev od Darka Kostića. Ja sam ga pitao ko je on. Mislim da mi je rekao da je dizajner, a potom dodao: "Polako, upoznaćemo se" i nakon toga mi je ponudio 5.000 dinara za seksualne usluge. Odgovorio sam mu da nisam zainteresovan i da ću mu javiti ukoliko neko od mojih prijatelja bude bio. Ja sam izašao iz kuće i pokazao to prijateljima. Niko nije prihvatio ovako nešto. Svi su se smejali - ispričao je ovaj svedok, a potom naveo i kako je oštećenog Š. B. upoznao sa Kostićem.

- Mi njega zovemo Knele. Rekao sam mu da mi se obratio Darko Kostić i da mu je nudio sve živo, znači kokain, "bombone" ekstazi i slično. Knele se zainteresovao jer mu je rođendan bio sutradan i želeo je da se časti - rekao je svedok u tužilaštvu.

I sam Š. B. potvrdio je priču ovog svedoka.

- Dobio sam broj Darka Kostića, za koga ja nisam znao ko je, a ujedno je U. U. njemu ostavio moj telefon. Kostić mi je potom poslao poruku: "Mogu da ti nabavim kokain, eksere i MDMA, sve što ti treba", a potom poslao zahtev na Fejsbuku, kako bi mogli da prepoznamo jedno drugog kad se sretnemo - svedočio je Š. B.

Žrtva Š. B. (22): Kostić mi je ponudio kokain i ja sam povukao dve crte. Osećao sam se kao "bos", a onda me je on uhvatio za polni organ

Prema njegovim rečima, sa dizajnerom se našao kod jednog hotela, a potom su krenuli u njegov stan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kostić napao i učesnika "Neki novi klinci"

- Već na stolu u stanu stajao je crveni tanjirić pored koga je u kesici bio kokain, a na stolu se takođe nalazio i spid. Darko me je pitao da li želim i spid da probam, na šta sam rekao da želim samo kokain. On mi je na tanjiru nacrtao taj kokain i ja sam povukao dve crte. Znao sam da je kokain, jer sam se nakon konzumiranja osećao kao "bos". Nakon toga sam zapalio cigaretu i seo na ugaonu garnituru, a Darko, koji je sedeo sa moje desne strane, svojom levom rukom me je uhvatio za polni organ! - ispričao je ovaj mladić.

Pretnje

Š. B. je nakon toga udario dizajnera i pobegao iz stana.

- Skočio sam i pitao ga: "Šta radiš to?", nakon čega sam ga udario pesnicom u glavu. Rekao mi je: "Izvini, nije to trebalo tako da se desi". Tada sam iz besa uzeo njegov telefon i izleteo iz stana. On mi je u narednim danima, predstavljajući se kao neki inspektor, slao vulgarne poruke: "Majmune jedan, vrati taj telefon", "Zašto što me teraš da se cimam toliko, videćeš šta ću da ti uradim kad te budem uhvatio" - posvedočio je Š. B..

S KIM JE KREATOR SARAĐIVAO
  • Severina Kojić, Marina Visković, Nataša Bekvalac, Jovana Joksimović, Mina Kostić, Jelena Karleuša - prekinuli saradnju
  • Ana Mihajlovski - svađali se, pa se pomirili

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nuclear Vlasta

25.07.2018 06:12

Овде су сви за затвор. Изгледа да и „малолетници“ нису баш неке „цвећке“, или је узимање дроге код малолетника нешто нај нормалније ?!