MODNI KREATOR HTEO DA SILUJE ZVEZDU "GRANDA"!

Autor:

Vesti

19.06.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni (15), učesnik muzičkog takmičenja "Neki novi klinci", prijavio je policiji da ga je seksualno uznemiravao, pa pretukao poznati modni kreator Darko Kostić (38). Kako Srpski telegraf saznaje, napad se dogodio u Kostićevom stanu na Novom Beogradu kad je dečak došao kod dizajnera kako bi se fotografisao za jedan modni časopis.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darko Kostić

Nepristojna ponuda

Prema rečima našeg izvora iz istrage, kobnog dana maloletnik  je otišao kod kreatora, ali su se ubrzo posvađali zbog para.

- Mlada "Grandova" nada je policiji do detalja ispričala šta se dogodilo i kroz kakav pakao je prošla u stanu na Novom Beogradu. Dečak je rekao da ga je Kostić slikao, a da je on od kreatora potom tražio da ga isplati za fotografije koje su uradili nekoliko dana ranije. Međutim, dizajner mu je rekao da nema novac - priča naš sagovornik.

 Maloletnik izjavio da mu je dizajner rekao da će zaraditi više para ako skine pantalone, pa se slika

Kako dodaje, maloletnik je objasnio da je Kostić tad od njega tražio da se skine.

- Navodno mu je rekao da će zaraditi mnogo novca ukoliko skine pantalone i tako se slika za magazin. Dečak je to odbio, da bi potom, kako je ispričao, dobio još nepristojniju ponudu od čuvenog srpskog dizajnera koji je sarađivao sa brojnim zvezdama sa estrade. Kostić je navodno tad predložio maloletniku da se skine i legne pored njega na krevet, pa da se malo maze - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, maloletnik je i taj nepristojni predlog odbio, a tad je počeo pakao.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darko sa Severinom

Podneta prijava

- Potreseni dečak rekao je da je Kostić iznenada nasrnuo na njega. Navodno ga je vukao za majicu i udarao rukama po glavi. Na kraju ga je zgrabio i izbacio iz stana - priča naš sagovornik.

Vidno potreseni učesnik takmičenja "Neki novi klinci" odmah je slučaj prijavio policiji i u pratnji roditelja podneo krivičnu prijavu protiv kreatora.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nataša Bekvalac i Darko Kostić

- Policajci nisu zatekli Kostića u stanu, pa mu je poslat poziv, tako da bi uskoro trebalo da bude saslušan u vezi s optužbama koje je dečak izneo na njegov račun. Na teret mu se zasad stavlja polno uznemiravanje, a istraga o ovom slučaju je i dalje u toku. Proveravaju se navodi dečaka kako bi se utvrdila prava istina - kaže naš izvor iz istrage.

S kim je sarađivao

Severina Kojić
Marina Visković
Nataša Bekvalac
Mina Kostić
Jelena Karleuša - prekinuli saradnju
Ana Mihajlovski - svađali se, pa se pomirili

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading