TRAMP EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF: Ako Putin dođe u Beograd, dolazim i ja!

Autor:

Vesti

01.04.2018

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se ozbiljno probila na političku mapu sveta! Posle napisa u domaćim medijima u vezi sa potencijalnim sastankom dva najmoćnija čoveka sveta u Beogradu - predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika SAD Donalda Trampa - ideja se svidela i "baćuškama" i "kaubojima", pa stižu najave da bi do sastanka u skorijoj budućnosti zaista moglo da dođe, što su za portal Republika.rs ekskluzivno potvrdili i iz kabineta prvog čoveka Amerike!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Tanjug/AP/Fotomontaža
Donald Tramp sa primerkom Srpskog telegrafa u rukama

Naime, iako smo na početku priče o mogućem sastanku Trampa i Putina u Beogradu preko imejla u vezi s tim poslali pitanja Beloj kući, nismo očekivali da će nas neko kontaktirati, ponajmanje pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će ovako da šetaju i Knez Mihailovom: Vladimir Putin i Donald Tramp

- Posle razgovora sa predsednikom Sjedinjenih Država, drago mi je što mogu da vas obavestim da je izvesno da će gospodin Donald Tramp doći u Beograd u slučaju da poziv prihvati i predsednik Ruske Federacije, gospodin Vladimir Putin - stoji u odgovoru Vesa Mičela na naše pitanje da li prvi čovek SAD uopšte planira da dođe na razgovore u prestonicu Srbije ako na to pristane i njegov ruski kolega.

Ves Mičel u ime predsednika SAD ljubazno odgovorio na neka od naših pitanja

Mičel nije odgovorio na baš sva naša pitanja, opravdavajući to obavezama Donalda Trampa.

- Predsednik Sjedinjenih Država nije imao vremena za duži razgovor, pa smo se koncentrisali samo na potencijalni susret sa gospodinom Putinom u Beogradu. Gospodin Tramp je spreman i da sa predsednikom Ruske Federacije dogovori uslove eventualnog razgovora, izražavajući uverenje da će bezbednosne službe u Srbiji obaviti dobar posao ako do susreta dođe, kao i da će privhvatiti pomoć naših službi u organizovanju sastanka - zaključio je Mičel u odgovoru koji je poslao u ime predsednika SAD.

Mi smo odmah po dobijanju odgovora kontaktirali kabinet ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, odakle smo dobili saopštenje da će u svetlu novih informacija, a u vezi eventaulnog sastanka Trampa i Putina u Beogradu, sam ministar da se obrati javnosti 1. apri-li-li-lija :) Srećan vam Međunarodni dan šale!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Milorad

01.04.2018 06:07

Ovim Amerikancima udare u glavu sopstveni filmovi o njihovoj velicini. Nema Tramp pojma ko je Putin! Tramp mu nije ni do kolena!

Maja

01.04.2018 06:12

Bilo bi veoma značajno za Srbiju kada bi i Donald Tramp došao kod nas!

Miso

01.04.2018 08:41

@Maja - A zasto Majo sta se moze u glavama zapada promeniti,nista njima je rat u glavi i to preko dvesta godina Tramp je marioneta i ispunjava ono sto mu iz pozadine zlocinacki generali narede.

delije1389

01.04.2018 13:30

@Maja - Bolje je da vidi sve na licu mesta nego da mu serviraju nebuloze.