OVAKO SU MARJANOVIĆI MUČILI JELENU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran je Jelenu omalovažavao, govorio joj je: "Vidi na šta ličiš, debela si, ružna, kao neka tetka", čak joj je i frizuru birao! Jednom, kada mi je rekla da joj je dosta svega i da joj dođe da uzme dete i ode, pitala sam je zbog čega se ne razvede, a ona mi je odgovorila: "Zoko, on bi me ubio!" Ovo je samo jedan od iskaza saslušanih svedoka do kojih je Srpski telegraf ekskluzivno došao u slučaju ubistva pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33) u Borči 2016. godine.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena i Zoran Marjanović u "srećnijim" danima

- Posebno zanimljivo u iskazima svedoka jeste odnos Jelene i Zorana. Nekoliko svedoka je izjavilo da je njihov odnos bio čudan, te da ju je on konstantno kontrolisao, ali i vređao njen izgled.

Takođe, jedan od ključnih iskaza je i izjava bicikliste koji je kobnog dana na nasipu u Borči video Zorana i Jelenu kako silaze sa nasipa, ali ne sa detetom, što se kosi sa izjavom supruga ubijene pevačice - navodi se u optužnici, koja je u petak podignuta protiv Zorana Marjanovića, a do koje je Srpski telegraf ekskluzivno došao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

12.02.2018 11:02

Vladimir je alfa i omega svega.

Odgovori 10 0