DRAMATIČNO UPOZORENJE VLADIMIRA PUTINA: PITANJE JE DANA KAD ĆE IZBITI RAT NA BALKANU

Autor:

Vesti

19.01.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptarski ekstremisti u režiji albanskog premijera Edija Rame, a po scenariju NATO i zapadnih sila, počinju završnu fazu stvaranja "velike Albanije" i spremaju krvavi haos na Balkanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

U najkraćem, ovako glasi dramatično upozorenje iz Moskve nakon što su ruske obaveštajne službe došle u posed informacija koje nedvosmisleno ukazuju na realnu i neposrednu opasnost koja se nadvila nad teritorijama Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova...

Krvavi plan već se uveliko realizuje likvidacijom Olivera Ivanovića, pravljenjem liste za odstrel Srba i potresima u Makedoniji nakon usvajanja zakona kojim se albanski nameće maltene kao dominantni jezik i bukvalno nas dani ili nedelje dele od potencijalne katastrofe ogromnih razmera.

Anđelković: Oni su dobili obećanja od Zapada da će biti stvorena "velika Albanija"

BAŠ JE OZBILJNO

Koliko je situacija opasna, svedoči i to što je, osim dramatičnog upozorenja koje je preneto obaveštajnim kanalima, Moskva reagovala i zvanično - saopštenjem ministarstva spoljnih poslova (juče objavljeno u Srpskom telegrafu) u kom se direktno upire prst u Ramu "kao čoveka koji po svaku cenu pokušava da izazove nemire velikih razmera i etničke sukobe, ugrožavajući teritorijalni integritet okolnih država".

Šešelj: Ovu godinu su zapadni obaveštajni i vojni krugovi označili kao presudnu za slamanje Srbije

I sagovornici našeg lista upozoravaju da je očigledno da Albanci uz pomoć zapadnih mentora spremaju veliko zlo na Balkanu. Politički analitičar Dragomir Anđelković navodi da ruske sumnje da se albanski ekstremisti spremaju za rat imaju mnogo osnova:

1999. GODINE TOKOM NATO AGRESIJE REGULARNA VOJSKA ALBANIJE POKUŠALA UPAD NA TERITORIJU SRBIJE, ALI JE NAŠA VOJSKA ODBILA NAPAD I UNIŠTILA IM ŠEST TENKOVA

- Oni su dobili obećanja od Zapada da će biti stvorena "velika Albanija". U takvim okolnostima možda oni i samostalno povuku potez koji vodi ka ratu.

Parović: Albanska mafija za račun NATO destabilizuje region

Lider radikala Vojislav Šešelj kaže da su ruske obaveštajne službe vrlo informisane.

- Ova godina se u zapadnim obaveštajnim i vojnim krugovima smatra presudnom za rešenje balkanskog pitanja, planiraju u 2018. da nas nateraju da priznamo nezavisnost Kosova i dozvolimo utapanje RS u unitarnu BiH, kao i da se odreknemo Rusije. Ali ako krenemo u integraciju sa Rusijom, zaustavićemo "veliku Albaniju".

RepublikaFoto: Tanjug
Šiptari i NATO prave "veliku Albaniju": Ubistvo Olivera Ivanovića i haos koji se nadvio nad Makedonijom samo su deo krvave strategije za region

RAZRAĐEN SCENARIO

Strategija realizacije velikoalbanske ideje vodi se iz Tirane, dodaje potpukovnik u penziji Ljuban Karan, uz tvrdnju da Albanci nikada neće odustati od vekovne ideje koja se sprovodila kroz tri Prizrenske lige.

Karan: Albanci nikad neće odustati od svoje sulude ideje

- U pokušajima stvaranja "velike Albanije" uvek su se oslanjali na velike sile, nekada na fašističku Nemačku, a sada na SAD, gde je i osnovana treća prizrenska liga.

Miroslav Parović, lider NSP, kaže da je projekat "velike Albanije" politička instumentalizacija albanske mafije sa ciljem da za račun NATO destabilizuje prilike u ovom delu Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Sve je ovo isplanirano da se digne tenzija

1. Atentat na Olivera Ivanovića

2. Usvajanje zakona kojim albanski jezik maltene postaje dominantan u Makedoniji, uz direktan uticaj Edija Rame. Nakon što je predsednik Ivanov odbio da ga potpiše kao neustavan, zemlja je na ivici haosa

3. Tekstovi plasirani u medijima u kojima se tvrdi da će vlast u Skoplju zarad ulaska u NATO pristati na promenu imena i podelu zemlje na dva dela - albanski i makedonski

4. Tenzije na Kosovu zbog pokušaja da se izglasa ukidanje Specijalnog suda za zločine OVK

5. Velika napetost između vlasti u Prištini i Podgorici zbog granice (demarkacione linije)

6. Poništavanje izbora u Preševu sa ciljem da se Srbi izbace iz lokalnog parlamenta

7. Pretnje "gospodara Kosova" Kadrija Veseljija da se "Albanci neće zaustaviti sve do Niša" i da će Srbiju napasti njegovi sunarodnici ma gde da žive

8. Velike demonstracije u Albaniji kao zapadna opomena Ediju Rami da je vreme da krene u akciju

antrfile

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading