EKSKLUZIVNO SVEDOČENJE ĐILASOVE BIVŠE ŽENE: Tukao mi oca, a mene trudnu mučio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan je nasrnuo na moju majku, zatim mene pribio uza zid, a onda pesnicom udario mog oca, oborio ga na pod i rvao se s njim!

Foto: Starsport
Dragan Đilas

Ovim rečima je Iva Đilas, druga supruga Dragana Đilasa, policiji opisala kako je bivši gradonačelnik 7. decembra 2014. godine maltretirao i fizički zlostavljao nju i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića. I to pred očima ćerke Ane, koja je tada imala svega tri i po godine!

Srpski telegraf došao je do službene beleške u kojoj Iva i njeni roditelji svedoče o užasima kroz koje su tog dana, ali i godinama pre toga prolazili zbog agresivne prirode Dragana Đilasa. On u tom trenutku više nije bio na funkciji gradonačelnika, ali ironija leži u tome da je u vreme dok je bio na funkciji javno prizivao najoštrije kazne za muškarce nasilnike.

POBESNEO ZBOG DADILJE

Dragan i Iva u to vreme već nisu živeli zajedno, ali nisu bili zvanično razvedeni. Incident koji se zbio u stanu u Ulici patrijarha Varnave na Vračaru Iva Đilas je pred inspektorima detaljno opisala:

- Dragan je, kao što je i bio dogovor, uzeo našu ćerku oko 18 časova, a zatim me je oko 18.10 iz kola, dok je još vozio našu ćerku, pozvao na mobilni telefon i počeo da viče na mene zašto sam otpustla dadilju i da mi preti da će mi na sudu oduzeti decu. Oko 21 sat, kad je vratio ćerkicu kući, ja sam rekla Draganu da mi više ne preti kako će mi oduzeti decu, da ne viče na mene i da me ne vređa i da bismo mi isto tako mogli njega da vređamo, ali to ne činimo - rekla je Iva u policiji.

Foto: Srpski telegraf

Nakon što je majka Ružica stala u odbranu ćerke, Đilas je počeo sa fizičkim obračunom.

- Majka je rekla Draganu da nema smisla da vređa mene, da bi on u tom trenutku nasrnuo na nju, a ja sam se postavila između njih kako bih zaštitila majku - nastavila je Iva.

RVANJE PO PODU

Nakon što je Đilas Ivu zgrabio za ruke i pribio uza zid, galamu je čuo Ivin otac Slobodan, koji je na spratu čuvao bolesno mlađe dete, tada dvogodišnjeg Vuka.

Iva Đilas: Majka je rekla Draganu da nema smisla da me vređa, da bi on u tom trenutku nasrnuo na nju

- Kada je otac video da me je Dragan napao, prišao mu je sa leđa kako bi ga odvojio od mene. Tada je Dragan oborio mog oca i pesnicom mu zadao udarac u predelu glave, i to sve pred našom ćerkom Anom. Nastavili su da se rvu po podu, ja i majka pokušavale smo da ih razdvojimo, a onda sam istrčala na hodnik zgrade i pozvonila kod komšija kako bi nam pomogli, ali niko nije otvarao vrata. Dragan je tada izašao iz stana i, dok je silazio, čula sam kako nekom kaže da pozove policiju - ispričala je policajcima potresena Iva i dodala da je dva puta zvala policiju, ali pošto nisu dolazili, odvezla je oca u Urgentni centar, gde su mu konstatovane kontuzije glave od Đilasovih udaraca, što potvrđuju i lekarski izveštaji do kojih je naš list takođe došao.

Dragan Đilas juče nije odgovarao na poruke Srpskog telegrafa, dok Iva nije bila raspoložena da priča o ovom događaju.

TEŠKE OPTUŽBE BIVŠE ŽENE: Zbog torture u trudnoći dete ima srčanu manu

Tokom iskaza u policiji Iva Đilas je otkrila i da njenom suprugu ovo nije bio prvi put da se fizički obračunava sa njom.

- Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju. Takođe, da naglasim da je za vreme moje trudnoće Dragan bio sa drugom ženom i za vreme dok sam bila trudna i dok me je maltretirao bila sam kod svojih roditelja, a nijednom me nije pozvao da pita kako sam - navodi Iva.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Usledile su i jezive pretnje smrću.

- Pre mesec dana mi je pretio tako što mi je rekao: "Odrubiću ti glavu". Ja sve ovo nisam prijavljivala, ali sada sam nakon svega veoma zabrinuta za svoju bezbednost, kao i bezbednost roditelja i dece - zaključila je tada Đilasova supruga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (87)

Loading
bilja

30.12.2017 10:29

Ovakvim ponasanjem je Djilas pokazao da je nula od coveka!!!

Odgovori 6 11
Mara

30.12.2017 10:29

Nasilnik koji hoće da štiti naša prava je paradoks. Inače ta vest se i pojavila u medijima tada, ali je vrlo brzo sklonjena, pametnom dosta.

Kosta

30.12.2017 10:32

Điki je veliki siledžija i satanista.

Pendzer

30.12.2017 10:37

Šta sve ovaj čovek nije radio u životu. Pa ovo je skandal.