PROKLETSTVO ŽIKE TODOROVIĆA: Smrt sina osma tragedija u nizu!

Autor:

Vesti

23.12.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt se navrzla na našu čuvenu glumačku porodicu! Tragičan niz u životu našeg poznatog glumca Srđana Žike Todorovića nastavila se gubitkom sina jedinca. Smrt malenog Dejana (3), koji je zaspao u utorak uveče u krevecu i nikada se nije probudio, ostavivši roditelje skrhane, osma je tragedija u nizu koja je pogodila proslavljenog glumca u poslednjih nekoliko godina!

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Srđan Todorović sa porodicom

Odlazak velikana

- Toliko me puta smrt orkanski ošinula tražeći od mene da ostanem na nogama... Gospode... Ni sama ne znam kako dišem - umela je da kaže Todorovićeva tetka Mira Stupica, očigledno svesna da njenu porodicu talentovanih glumaca progoni prokletstvo iznenadnih smrti. Ona je preminula prošle godine, dve godine nakon što se Srđan Todorović oprostio i od svog oca, velikana Bore Todorovića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Mira Stupica

Supruga Ana i Srđan ćutke podnose usud koji ih je snašao, a kako su uvek bili daleko od medijskih tokova, i ove najtužnije dane provode u samoći. Dok je smrt deteta treća u Žikinoj porodici u poslednje tri godine, za života se naš glumac oprostio od bar osmoro ljudi koji su mu život značili. Naime, Žiku su od najranije mladosti naprasno napuštali najbliži. Kroz kultni sastav EKV, u kojem je i Žika svirao, u svim inkarnacijama kroz koje je grupa prošla od 1982. do 1994. prošlo je petnaestak muzičara. Danas je Žika uz Firčija jedan od retkih koji su živi. Neki su se povukli u anonimnost, a oni koji su živeli rokenrol do kraja skončali su prerano i tragično.

RepublikaFoto: twitter.com/balkanrock
Grupa EKV

Smrt kosila prijatelje

Prvi je otišao Ivica Vdović Vd 1992, jedan od najtalentovanijih bubnjara ondašnje države. Njegova smrt nije poslužila kao upozorenje njegovim prijateljima. Najveći šok nastupio je 1994, kada je umro Milan Mladenović, frontmen benda i inspirator čitavog pokreta koji je nadahnjivao omladinu osamdesetih. Slovenački basista Bojan Pečar umro je od srčanog udara 1998. u Londonu, a bubnjar Dušan Dejanović dve godine kasnije od side. Najzad, Margita Stefanović umrla je 2002. na Infektivnoj klinici, a njena smrt je ostala pod nerazjašnjenim okolnostima. Na Žiku je ovo ostavilo velikog traga. Napustio je rokenrol i posvetio se talentu kog u porodici nikad nije manjkalo. Ostvario je kultne uloge, a tokom karijere gotovo da nije dao intervju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading