DRAMATIČNO UPOZORENJE: CIA ĆE OTROVATI VUČIĆA!

Autor:

Vesti

14.12.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić je na listi za odstrel američke centralno-obaveštajne agencije, upozorava Dejan Lučić, publicista i geopolitičar. Povod za radikalan obračun sa srpskim šefom države je tvrd stav vlasti u Beograda po tri ključna pitanja: da nema govora o priznavanju nezavisnosti Kosova, da neće uvoditi sankcije Rusiji i da se ne odriče Republike Srpske.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/Fotomontaža
Aleksandar Vučić na meti CIA 

- Amerikancima izuzetno smeta tvrd stav Vučića da je Srbija suverena zemlja koja ne dozvoljava nikome da se meša u njenu unutrašnju politiku i ne pristaje ni na čije pritiske.

Amerikanci su hladnokrvni kada su njihovi geopolitički interesi u pitanju i sposobni su za ucenu ubistvom ako im se ne ispune sledeći zahtevi:

Da Srbija prihvati teritorijalni integritet lažne države Kosovo i prizna njenu nezavisnost, uvede sankcije Rusiji i pusti Republiku Srpsku i Milorada Dodika niz vodu - kaže Lučić.

POMRŠENI KONCI

On tvrdi da CIA i dalje primenjuje stare metode ubijanja političara koji im mrse konce.

- Radi se o primeni biohemijskih supstanci, uključujući i radiaktivnu supstancu i otrovnu nanosupstancu, a prednost takvog napada je u tome što ne zahteva približavanje meti napada jer smrtne posledice nastupaju posle šest ili 12 meseci - objašnjava ovaj geopolitičar.

Slučaj Litvinjenko

- Setite se samo kako je ubijen ruski disident Aleksandar Litvinjenko. Istraga je okončana nakon što je zaključeno da ga je ubila ruska obaveštajna agencija polonijumom u čaju.

Isto tako, oni mogu da podmetnu Vučiću neku bolest ili da ga izlože razornoj radijaciji na nekom od sastanaka sa njihovim zvaničnicima. Ove metode su suptilne i efikasne.

Lučić: Mogu da podmetnu Vučiću neku bolest ili da ga izlože razornoj radijaciji

LIKVIDIRANI DEJTONCI

Istrošeni političari, priča Lučić, koji više nisu bili sposobni da im završavaju posao, kao što je slučaj sa potpisnicima Dejtonskog sporazuma, takođe su bili likvidirani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Tako su od američke ruke skončale i političke vođe bivše Jugoslavije. Posle raspada velike države, koji je isprovocirala CIA, spletom čudnih okolnosti Slobodan Milošević umro je u Hagu od infarkta. Od srčanih problema umro je i Alija Izetbegović, a Franjo Tuđman, prema mnogim svedočenjima, ubijen je oružjem koje izaziva rak - ističe Lučić.

Iako nije upućen u tvrdnje našeg sagovornika, predsednik IO SNS Darko Glišić za Srpski telegraf kaže da je stoprocentno siguran da Vučiću rade o glavi.

- Vučić smeta mnogima u svetu i u okruženju zbog toga što je Srbija sa njim na čelu nezavisna i prosperitetna. Kako bi Srbiju učinili slabom, plan je da njega uklone, a zemlju destabilizuju - zaključuje Glišić.

ATENTATI SA CIA POTPISOM

Muamer el Gadafi
Rezultati američkog rušenja libijskog predsednika Muamera Gadafija su rast islamizma i izbeglička kriza koji destabilizuju Evropu, a 2011. on je mučki ubijen, ali i silovan, i to pred kamerama
Sadam Husein
Zahvaljujući SAD, Sadamov režim pao je 2003. godine, kada je on odveden u zarobljeništvo. Tri godine kasnije je obešen zbog zločina protiv čovečnosti
Slobodan Milošević
Za rušenje bivšeg predsednika SRJ CIA je dala više od 25 miliona dolara, dok su zajedno SAD, Britanija i Nemačka u tu svrhu izdvojile preko 60 miliona zelenih novčanica. Umro je 2006. godine u Hagu pod nerazjašnjenim okolnostima, navodno od srčanog udara

Franjo Tuđman 
Franjo Tuđman ubijen je oružjem koje izaziva rak, kao i svi drugi predsednici sveta koji su se usprotivili SAD. Navodno je otrovan u Dejtonu. Umro 1999. godine

Alija Izetbegović
Alija Izetbegović preminuo je 2003. godine u bolnici u Sarajevu, po sličnom receptu kao što je bio slučaj sa Miloševićem. U bolnicu je smešten zbog kontuzije glave i povrede četiri rebra nakon pada u porodičnoj kući. Tokom boravka u bolnici njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo zbog bolesti srca i pojave krvi u levom plućnom krilu, kao i zbog srčane insuficijencije
Salvador Aljende
Amerikanci su 1973. učestvovali u organizovanju svrgavanja čileanskog predsednika Salvadora Aljendea, koji je za Ameriku bio previše levo orijentisan: preminuo je dan nakon puča

Jerkov prošla kurseve CIA!

Na Vikipediji u biografiji poslanice DS Aleksandre Jerkov piše da je završila kurs CIA, što je na skupštinskom zasedanju i spomenula predsednica parlamenta Maja Gojković.

- Zvanje magistra stekla je na studijama evropskih integracija i regionalizma univerziteta u Gracu. Takođe je prošla nekoliko NDI i IRI obuka, kao i više neformalnih oblika obrazovanja, seminara i treninga CIA o političkom angažovanju - detalji su iz njene biografije sa ove internet stranice.

Kako bi Srbiju učinili slabom, plan je da njega uklone, a zemlju destabilizuju - kaže Glišić

Međutim, reči Gojkovićeve su toliko iznervirale poslanicu DS da joj je zapretila robijom.

- Pošto me Maja Gojković proziva u Skupštini da sam se obrazovala u CIA, poručujem joj da ne brine, imaće i ona priliku da se obrazuje. U Zabeli - napisala je Aleksandra Jerkov na Tviteru.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Zoi

14.12.2017 10:50

Smeta im to što je Srbija, postala jaka i stabilna zemlja.

sasa

14.12.2017 12:44

@Zoi - Srbija je mnogima trn u oku zato sto ima jakog predsednika

Zoi

14.12.2017 10:51

Ovo je već jako ozbiljna star! Predsednik je jaka ličnost sa stavom, to smeta mnogima.

goca

14.12.2017 17:20

@Zoi - Smeta im sto smo uspesniji i napredniji u mnogim stvarima...