NIKAD PERFIDNIJA I OPASNIJA KAMPANJA PROTIV PREDSEDNIKA I NJEGOVE PORODICE: Operacija GROM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće izložen sve prljavijoj kampanji kako se bliže redovni predsednički i beogradski, kao i vanredni parlamentarni izbori, najavljeni za april. Kako nisu uspeli dosadašnji pokušaji svrgavanja s vlasti, a pošto je jasno da ga ne mogu poraziti na izborima, odlučeno je da se preduzme krajnja i nužna operacija "Grom", saznaje Srpski telegraf.

Republika

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Aleksandar i Danilo Vučić

Akcija će biti dirigovana iz pojedinih centara moći i službi, najpre sa zapada. Za taj politički atak angažovana je posebna mreža saradnika čiji je zadatak da udare Vučića "gde je najslabiji - u porodicu".

- Naručen je bespoštedni napad iz svih oružja. Prvi na udaru je Vučićev stariji sin Danilo. Dozvoljeno je da izmišljaju lažne afere, puštaju montirane slike s, kao, nekim problematičnim licima, po opskurnim glasilima koji bi se onda svetlosnom brzinom širili društvenim mrežama. Plan je da kriminalizacijom sina psihički oslabe predsednika da bi se on, maltene, sam povukao s funkcije ili odustao od kandidature da bi stopirao progon. Ideja je da se istovremeno time napravi toliko loša atmosfera u društvu i državi da narod prihvati mantru "dajte više bilo koga neka dođe na vlast, samo da ovaj Vučić ode" - priča sagovornik Srpskog telegrafa iz bezbednosno-diplomatskih krugova.

Reakcije

Ana Brnabić predsednica Vlade

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Ana Brnabić

Zaista ne mogu da zamislim kako se oseća Aleksandar Vučić, koji svakodnevno mora da gleda i sluša najstrašnije monstruoznosti upućene njegovoj deci s jednim ciljem - da mu slome duh da bi odustao od svake dalje borbe za Srbiju. Sigurna sam da neće uspeti. Podrška predsedniku i prijatelju

Siniša Mali ministar finansija

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Siniša Mali

Znam koliko mu je teško što, pored svakodnevne borbe za bolji život građana, mora da trpi najgore klevete koje neistomišljenici upućuju njegovoj deci. Ta njihova politička borba je prerasla u svojevrsno ludilo u kojem se ne biraju sredstva. Znam i da ga ništa neće pokolebati u borbi za bolji život svakog deteta u Srbiji. Deca su najveće blago i svetinja. Podrška

Irena Vujović ministarka za zaštitu životne sredine

Republika

Foto: Privatna arhiva

Irena Vujović

Svako ko širi mržnju, zbog neslaganja sa nečijom politikom, treba da zna da tako neće zaustaviti napredak i razvoj Srbije. Pristojna Srbija to neće dozvoliti

Miloš Vučević gradonačelnik Novog Sada

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Miloš Vučević

Toksična kampanja se kontinuirano vodi na tajkunskim medijima. Osoba koja je u stanju da nečijoj deci priželjkuje grozote i užase, morala bi da se hitno procesuira jer grozna i užasna dela najčešće i počinju rečima. Aleksandre, sva normalna Srbija je uz tebe, izdrži ove podmukle udarce, kao i sve dosad, pristojnost o kojoj toliko govoriš i ističeš je najbolji odgovor ljudima zatrovanim mržnjom 

Ivica Dačić SPS

Republika

Foto: Tanjug

Ivica Dačić

Samo bolesni, beskrupulozni umovi mogu na takav bolestan način nekoga emotivno da uzdrmaju i kao matricu da ponavljaju revanšizam, lustraciju, ulicu, kao da ih se neko plaši. Gospodo, mnogo je lako, ostavite decu na miru, Srbija očekuje rešenja, a ne pretnje. Skinite maske, napišite svoje pravo ime i prezime, izađite sa programom i ljudima koji su garant za realizaciju tog programa i pobedite

Rasim Ljajić SDPS

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Rasim Ljajić

Verbalno nasilje nije ništa manje opasno u odnosu na fizičko, a svako ignorisanje je nedopustivo i može, ističu, imati nesagledive posledice po društvo

PROMAŠENA INVESTICIJA

Rešeno je da se pređe na operaciju "Grom" jer su, kako obrazlaže, raznoliki dosadašnji politički ataci na Vučića pali u vodu:

- Ispostavilo se da ne podleže političkim pritiscima, naročito u vezi sa KiM i RS... Gradi se i radi više nego ikad, nema pošteđenih u borbi protiv kriminala i korupcije, država ekonomski jača. Na tom političkom terenu mu ne mogu ništa. Digli su ruke od ovdašnjih opozicionih liderčića, u koje nije da nisu polagali nadu i svakojaku podršku, ali je svima sad jasno da su svi promašena investicija. Beznadežni slučaj. Ne mogu da se sastave, a kamoli obore Vučića. I zato se prelazi na lični plan da bi se Vučić predao, a oni doveli neke marionete.

Uvod u realizaciju te operacije već se nazire. Po društvenim mrežama se šire nikad monstruoznije uvrede i pretnje Vučićevoj deci.

- Vučiću, dao bog da ti se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi potomci generacijama - napisao je izvesni Mastif, o čemu je Srpski telegraf juče pisao.

Hronologija dosadašnjih napada

Ni do sada nisu štedeli porodicu predsednika Vučića - bili su često meta lažnih afera, pretnji silovanjem, čak i ubijanjem, najbrutalnijih uvreda, psovki, kletvi njegovoj deci, bratu, majci... Objavili su fotografiju Danila Vučića, kojom su bez ijednog dokaza pokušali da ga kako povežu sa članovima navijačkih grupa i kriminalnih organizacija bez ijednog dokaza (maj 2020). I poručivali su da se ne sme se dozvoliti da "mali Vukan, Milica i Danilo pobegnu" jer će poslati ljude po njih da ih traže da budu kažnjeni. I evo samo nekih od monstruoznih pretnji:

- Psihopato, je*em ti majku posred pičetine, a Danila ti jebem u dupe (2. maj 2020)
- ...Samo se nadam da ćemo pišati i na grobove tvoje dece, a ne samo tebe (20. april 2020)
- Razmišljam o kvintesencijalnim pitanjima, kao što je na primer: "Da li ćerka Aleksandra Vučića, dok je je*e njen otac, misli na Tomislava Nikolića?" (14. februar 2020)
- Haiku za danas: "Samo mrtvi vučići su dobri vučići..." (19. januar 2020)
- Dokle, bre, više žvalonja dokleeeeee? Je*em ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku*ac kljakavu Milicu, šmokljo (24. jul 2019)
- Je*em ti mrtve Danila i debilnu Milicu. Grobove ti je*em. Svaku kost pojedinačno. Je*em ti seme i pleme. Pi*ko lažljiva i tupava. Presešće ti. Fuj (15. jul 2019)
- Vučka teška kučka!!! Šta će biti sa Acinom ćerkom, zaklaćemo je, ošuriti, urediti, urediti njenu džigericu i crevca, burag, sve to oprati, skuvati, ispržiti, poslužiti Aci da jede dok se meso njegove ćerke ne ispeče!!! (19. septembar 2018)

POZIVAJU I NA ULICU

U taj scenario uklapaju se sve učestaliji pozivi da je za smenu vlasti neophodno izaći na ulice. Značajan prostor dat je tako izvesnom Vojinu Rakiću, lideru Pokreta Novi 6. oktobar, koji je apelovao na "svu istinsku opoziciju", da odmah objavi prekid "pregovora s mafijom o izbornim uslovima" i da ne prihvati izlazak na, kako unapred etiketira, lažne izbore koje organizuje mafija. Kao alternativu učešću na izborima, Rakić je (za portal N1) naveo organizovanje akcija građanske neposlušnosti i masovnih demonstracija, sa zahtevom da bude formirana prelazna vlada stručnjaka, koja bi potom organizovala slobodne izbore.

- Nisam siguran da su se sami dosetili da na ovaj način krenu u najprljaviju kampanju protiv predsednika Srbije, ali siguran sam da je ovo samo početak i da će se medijsko-propagandni udari na porodicu Vučić nastaviti na još otvoreniji i brutalniji način - ocenio je član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

Uveren je, međutim, da Vučić neće biti ni obeshrabren ni uplašen, iako ga napadi na njegovu decu ne ostavljaju ravnodušnim, i da će nastaviti da se bori za snažnu, samostalnu i slobodnu Srbiju, koja je, kao takva, kako dodaje, očigledno mnogima trn u oku:

- SNS i građani koji su mu na demokratski način poklonili poverenje da vodi državu biće uz svog predsednika i neće dozvoliti da im grupica lopova, bez obzira koliko jaki bili njihovi inostrani sponzori, kidnapuje državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Klara

27.08.2021 20:10

Podrška za predsednika Vučića!! Ne daj se legendo!

Aco

27.08.2021 22:16

Dajte vec jednom hapsiti i sudite tim ludacima.

Dejan

28.08.2021 06:51

Napad na Vučićevi porodicu je smo dna. Udariti na nečiju porodicu je nešto najteže . Podrška predsedniku