KAPETAN JE NEVOLJIN TROJANAC, POSLAO U SMRT 10 ŠKALJARACA! Otkrivamo ko je Milan likvidiran u Ritopeku

Autor:

Vesti

28.07.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni Baranin još od 2019, kao dvostruki igrač, radio i za "kavčane", a odgovoran je i za likvidaciju četvorice vođa "škaljarskog klana"

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Misteriozni Milan Radulović (51) sa kodnim imenom Kapetan Mile još od 2019. bio je trojanski konj Velje Nevolje u redovima "škaljarskog klana" i odgovoran je za najmanje deset ubistava, među kojima su i neki od najistaknutijih "škaljaraca", saznaje Srpski telegraf.

SASTANAK SMRTI

- Radi se o Igoru Dedoviću i Stevanu Stamatoviću, koji su izrešetani u Atini, kao i o Alanu Kožaru i Damiru Hadžiću, koji su ubijeni na Krfu. Njihovu lokaciju je odao baš Kapetan, koji je važio za poverljivog čoveka u kog vođe klana ni u snu nisu sumnjale - kaže naš izvor.

Da bi skrenuo pažnju sa sebe, Kapetan je za izdaju i likvidaciju Dedovića i Stamatovića, čime je klan bio maltene obezglavljen, optužio "škaljarca" Podgoričanina S. L. (37) i pustio priču da je namestio šefove za milion evra, posle čega je i S. L. nestao, a pretpostavlja se da je ubijen u Španiji.

Podsetimo, Kapetan je takođe likvidiran u kući smrti u Ritopeku pošto je prethodno navukao nekoliko žrtava, koje su potom brutalno mučene, kasapljene i na kraju završavale u mašini za mlevenje mesa. Njegovo ime se čuje u snimku u kom se priprema otmica i ubistvo Lazara Vukićevića, koji je nestao u oktobru 2020, a poslednji put je lociran na Banovom brdu i od tada mu se gubi svaki trag.

Kapetan je, kako se sumnja, taj koji je poslednji put slao poruke Aleksandru Šarcu i Lazaru Vukićeviću, lažući ih da je "vepar uhvaćen" i da dođu "da ga muče", aludirajući na Veljka Belivuka. Čak im je i poslata fotografija na kojoj je ovaj vezan. I dok se prvi nije upecao, već je likvidiran dve nedelje kasnije u tržnom centru "Ušće", Vukićević je došao na sastanak smrti.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

IZBEGAO KLANJE

- Marko Miljković Mesar se sprijateljio sa Kapetanom, kog je zvao Ćale i govorio da ga gotivi. Dvostruki igrač je bio zadužen da preko skaja, kriptovanog telefona koji mafija obično koristi za pripreme likvidacija, mami Belivukove protivnike, koji su potom zverski ubijani. Mučenje i kasapljenje je gledao svojim očima i bio je svestan da ni on, kao nezgodan svedok, neće dugo poživeti. U jednom trenutku, dok su bili sami oči u oči, zamolio je Miljkovića da ga ubije kao čoveka, a ne da ga mrcvari kao životinju. Začudo, Mesar mu je ispunio želju. Prema jednoj verziji, ubio ga je hicem iz pištolja, a prema drugoj, zadavljen je kablom - kaže naš izvor iz istrage.

Kako naš sagovornik ističe, Milan Radulović svojevremeno je završio vojnu školu, zbog čega je i dobio nadimak Kapetan. Crnogorske bezbednosne službe tvrde da su u rasvetljavanje uloge ovog Baranina uključene i srpska, grčka, španska i turska policija jer su tipovani "škaljarci" ubijani u ovim zemljama. Sumnja se da Kapetan stoji i iza nestanka i likvidacije Nikole Stanišića, Jovana Jovanovića iz Kotora, kao i R. M., S. L., D. H. i frizera iz Bara A. S., koji nije imao kriminalni dosije.

- Jovanoviću se trag izgubio čim je sleteo u Barselonu, gde je stigao preko Slovenije i aerodroma "Marko Polo" u Veneciji. Stanišićevo telo, takođe, nikad nije pronađeno. Cetinjanin R. M., takođe "škaljarac", poslednji put je viđen u Istanbulu, a porodice svih nestalih su istražiteljima rekle da su im njihovi nestali rođaci rekli da idu da se vide sa Kapetanom, za koga su verovali da je i dalje njihov - kažu izvori iz crnogorske policije.

Kod ubijenih nađeni slovenački pasoši

 

RepublikaFoto: MUP/Starsport

Alan Kožar i Damir Hadžić likvidirani su na Krfu, kada su se u iznajmljenu vilu vraćali s plaže, ne sumnjajući da je Kapetan otkrio njihovu lokaciju. Dvostruko ubistvo je bilo osveta za pokušaj atentata na Radoja Zvicera u Kijevu.

Pored tela su nađeni slovenački pasoši, kod Kožara dokumenta na ime Robert Bitenc, dok je Užičanin Hadžić putovao kao državljanin Dežele Martin Pospišek.

Na Igora Dedovića i Stevana Stamovića su četvorica napadača ispalila čak 24 hitaca, od kojih su samo tri promašila žrtve. Grčki mediji su preneli da je je reč o napadačima u dvadesetim godinama, dok je jedan stariji i imao je oko 45.

Da je u ovom slučaju reč o plaćenim profesionalcima, istražiteljima je bilo jasno i kada su uvideli da su hici ispaljeni u Dedovića i Stamatovića bili grupisani u glavu i grudi. Pretpostavlja se da je prvo upucan Dedović, a zatim su ubice rafale usmerile i ka Stamatoviću.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading