EKSLUZIVNO OTKRIVAMO: Mikija hapse u Zadruzi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić mogao bi da bude uhapšen u "Zadruzi". Učesnik rijalitija poznat po nasilnom ponašanju, zbog kog je i sada na uslovnoj slobodi, ponovo je divljao na imanju u Šimanovcima.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Miki Đuričić

 Jednog od učesnika je hvatao za gušu, a drugom pretio smrću. Ukoliko zbog toga protiv njega bude podneta prijava, uslovna kazna zatvora od šest meseci automatski će se aktivirati jer je izrečena za isto krivično delo kom je ponovo pribegao (2015. godine učestvovao je u rijalitiju "Maldivi" i fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića).

Đuričić se u sredu uveče na žurki prvo posvađao sa Miljanom Vračevićem, pa je pokušao da ga udari, a kada ih je obezbeđenje razdvojilo, Miki mu je poručio da će "zapamtiti za ovo" i da će "u Obedskoj bari biti zakopan u živo blato". Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je sledećeg jutra uhvatio za vrat Marka Miljkovića da ga guši, a onda mrtav hladan poručio da će mu polupati lobanju i da ga boli ku*ac za zatvor.

Agresivno ponašanje Đuričić je, kao po običaju, pravdao time da je isprovociran.

- Celo veče ide za mnom i viče mi go*no i pi*ko i provocira, psuje mi mrtvu majku - govorio je Miki nakon što je prvo nasrnuo na Miljana Vračevića.

- Polako, vidiš da provocira - smirivao ga je Janjuš, koji je krenuo za njim.

- Ma provociraće kad mu ja budem je*ao majku u pi*ku, zapamtićeš za ovo, zapamtićeš ti ovo, samo polako, ne traje rijaliti večno. U Obedsku baru ćeš biti zakopan u živo blato - vikao je Miki, dodajući da ga boli ku*ac i za rijaliti i za tužbu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki opet podivljao u rijalitiju

Onda je ujutru još žešće nasrnuo na Marka Miljkovića jer ga je i on navodno provocirao. Marka je uhvatio za vrat, a ovaj je preplašen odmah počeo da poziva u pomoć.

- Zovite, bre, ljude (obezbeđenje, prim. aut.). Hvata me za gušu, ide za mnom, šta je ovo - vikao je Marko, dok su Mikija jedva zadržavali da ne nasrne ponovo.

Pčelar iz Kupinova urlao: Boli me ku*ac za zatvor, razbiću mu lobanju

Đuričiću ovo nije prvi put da otkad mu je izrečena uslovna kazna ponavlja krivično delo nasilničkog ponašanja, zbog kojeg je i osuđen. U istom rijalitiju je početkom oktobra napao kaskadera Uroša Ćertića i udarao ga pesnicama. Zato je, objašnjava advokat Ognjen Radović, vrlo verovatno da će se ovoga puta naći iza rešetaka.

- Đuričić je sa tužilaštvom prošle godine napravio sporazum o uslovnom služenju kazne sa rokom provere od dve godine. To znači da tokom te dve godine ne sme da počini novo krivično delo, a naročito ne isto ili slično krivično delo zbog kojeg je osuđen. U njegovom slučaju, to su sva dela sa elementima nasilja - nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti, nanošenje lakih ili teških telesnih povreda - navodi Radović.

S obzirom na to da je Đuričić ponovio isto delo, i to dok je na uslovnoj slobodi, sada mu preti dupla kazna, ističe naš sagovornik.

- Sud sad može da opozove raniju kaznu i da ga, pored toga, osudi za novo krivično delo. Dakle, na kaznu na koju je već osuđen dodalo bi se vreme na koje bi bio osuđen zbog krivičnog dela koje je sada počinio. To je školski primer nepoštovanja sudske presude i sud u takvim slučajevima izriče strože kazne nego što je prvi put - kaže Radović.

TUČE U RIJALITIJIMA

"Veliki brat" 2013.

Fizički obračun pesnicama Nevene Milićević i Ivane Stamenković Sindi

"Farma" 2013.

Goca Božinovska i Vesna Rivas potukle se nakon niza uvreda. Posle udaraca pesnicama obe su diskvalifikovane

"Farma" 2015.

Kristijan Golubović izbačen iz rijalitija nakon više fizičkih obračuna sa učesnicima. Tukao Vladu Stanojevića, Acu Živanovića i Miloša Radičevića, dok je balerini Jeleni Milošević polomio nos, nakon što je čupao za kosu i šutirao.

Kristijan posle svađe sa Tijanom Đurić prevrnuo krevet na kome je bila sa svojim psom, a onda je i pljunuo. Tokom prevrtanja slučajno je udario Jelenu Krunić, koja je razbijene i krvave glave odmah odvezena kod lekara

"Snajke" 2016.

Ceca Jovanović i Dragana Roguljić sukobljavale su se od početka rijalitija, a njihove žustre rasprave uključivale su i čupanje za kosu i udarce

Marko Perović nakon samo sedam dana učešća diskvalifikovan zbog udaranja Milutina Radosavljevića Milija

"Zadruga" 2017.

Saška Karan je čupala za kosu i udarala Macu Diskreciju, reagovalo obezbeđenje

Anđela Veštica nasrnula na Jelenu Golubović, oborila je na pod i vukla za kosu. Nakon ovog okršaja Anđela je izbačena iz rijalitija

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BorisDe

17.11.2017 15:09

Jeste gledali smo u live i gušio je Marka Dj-a. Prvi je počeo Miki, nema tu sad opravdanja, kako god da ga branite da je ponekad bio showman jednostavno fizičko nasilje i nasrtanje se ne toleriše. Kraj priče.

Marina

17.11.2017 15:11

Mikija treba izbaciti vani zbog fizičkog nasilja i to pod hitno, zašto ga produkcija brani?