ŽENE, PAMET U GLAVU: Ako vam se SVIĐA, nipošta ali nipošto mu ne pričajte...

Autor: Magazin Novosti, Republika

Vesti

30.01.2021

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Možda je čak postalo i opšte mesto - da se žene "pecaju" na muškarce sa izraženim smislom za humor, zbog kojeg mnogi nedostaci često ostaju u drugom planu, ali to neretko može da se prepiše i u obrnutom smeru - da jači pol voli duhovite dame.

Međutim, jedno od novijih istraživanja, a koje dolazi sa Univerziteta u Kanzasu, pokazuje da to i nije baš tako. Ispostavilo se čak suprotno - da će mnogi pobeći od devojaka koje će im ispričati vic ili neku anegdotu na koji su se od srca nasmejali.

 

Kada "muva" ženu muškarac je vickast.

U studiji koju su sproveli, postavljeno je više eksperimenata tokom kojih su volonteri zamoljeni da prostudiraju profile stranaca na "Fejsbuku" i potom ocene njihove kvalitete. Drugi deo je podrazumevao seriju sastanaka "na slepo", na kojima su partneri razgovarali po deset minuta. Istraživači su zatim analizirali te razgovore i izveli zaključke.

Kada su se muškarci trudili da zasmeju ženu, ona je pokazivala više interesovanja i želje za ulaskom u emocionalnu vezu. U obrnutom slučaju, nije se desilo isto.

Pripadnici jačeg pola su izražavali manju zainteresovanost za damom koja ih je nasmejala, jer su u njoj prepoznali "ortaka", osobu sa kojom bi mogli lepo da se druže i kvalitetno zabavljaju u prijateljskom kontekstu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading