(VIDEO) OVO TI NIKAD NISAM REKLA! Sandra Rešić otkrila Tari zbog čega trpi njeno ponašanje!

Autor:

Vesti

04.12.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakla se svoje porodice.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Sandra Rešić i Tara Simov

Pevačica Sandra Rešić joj je otkrila je Tari Simov zbog čega može da podnese njeno ponašanje, za razliku od mnogih zadrugara. Sandra je ispričala Tari nešto što je do sad krila, a to je da je ona podseća na člana bliske porodice.

- Ti si kao moj najstariji brat od ujaka, Boban. On je u potpunosti isti ti. On je više hiperaktivan od tebi, sve puta dva od tebe. Dok njegov mlađi brat je ceo dan ovakav. Brat koji je dve godine mlađi od njega, možda je progovorio dve rečenice, a zna sve na svetu. Da li kapiraš šta ti pričam? Ja tebe mogu u svakog trenutku, jer si ista kao moj Boba. Ja njega volim najviše na svetu. Prepametan, ja pametnijeg čoveka nisam upoznala. Ide na festivale, voli jezike, isto kao ti, a "Drama queen" - 10 puta ti, hiperaktivan - deset puta ti, retoričar - deset puta ti. Eto zašto te mogu. To ti nisam nikad rekla - rekla je Sandra.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Sandra, Tara i Fran

Njihov razgovor na kratko je prekinuo Fran Pujas, koji je poljubio i Sandru i Taru u obraz.

 

 

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading