ČOMIĆEVA GEBELS, MOMIROVIĆ GOVEDO, DMITROVIĆU PSUJU DECU! LINČ MINISTARA: Đilasovci OSULI PALJBU po novajlijama u vladi

Autor:

Vesti

26.10.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni dan nije prošao otkada je premijerka Ana Brnabić predstavila buduće ministre, a oni su već meta agresivne kampanje - vulgarnih kleveta i primitivnog omalovažavanja da su budaletine, ulizice, fašisti.

Foto: Tanjug
Gordana Čomić, Ratko Dmitrović, Tomislav Momirović

Iako još ni kročili nisu u Nemanjinu 11, novi ministri izloženi su i linču medija naklonjenih lideru SSP Draganu Đilasu, a koji su pod kontrolom njegovog partnera Dragana Šolaka. Još gore uvrede na račun novajlija u Nemanjinoj 11 pljušte po društvenim mrežama.

Pristalice Đilasove opozicije ne štede ni decu novih ministara. Psovke i niski udarci dočekali su ih pre nego što su kročili u Nemanjinu 11 uprkos tome što nijedan od ovih ministara čak i nije kadar SNS.

Matić: Ovo je jasan pokazatelj kako bi izgledala Srbija kada bi Đilas preuzeo vlast u zemlj

 

NACISTIČKE PROZIVKE

Najtežim uvredama izloženi su Gordana Čomić, koja će da vodi Ministarstvo za ljudska i manjinska prva i društveni dijalog, kao i Tomislav Momirović, budući ministar privrede.

Za Čomićku tvrde da je "rigidna i netolerantna političarka, vešto prikrivena mikrofašistkinja u demokratskom fraku" i po tome, ističu, slična predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću. Ne priznaju čak ni pristojnost u komunikaciji, po kojoj je čuvena, nego idu tako daleko da je porede sa nacistima Jozefom Gebelsom i Hajnrihom Himlerom, pa i monstrumom doktorom Jozefom Mengeleom. Sramnim uvredama izložen je i Momirović, koga od milošte zovu Toma Mona, od toga da je "govedo", "ulizica", "budaletina" do toga da mu zameraju što je "kukao" da njegova kompanija ne može finansijski da izdrži pritisak korone, pa ga prozivaju da je "Toma korona". Momiroviću čak zameraju i to što je štedljiv (?!).

Moj stav

Dragomir Anđelković, politički analitičar

Foto: Public

Onima koji rade ključne stvari za državu neophodno je dati vremena da pokažu rezultate

REAKCIJE

Predrag Rajić, Centar za društvenu stabilnost

Foto: Media centar

Deo opozicije okupljen oko Dragana Đilasa prosto ne ume da komunicira drugačije s političkim protivnicima, osim jezikom mržnje, uvreda i kleveta. Takav vid bavljenja politikom je apsolutno nedopustiv i zaslužuje najoštriju moguću osudu

Branko Radun, politički analitičar

Foto: Medija centar Beograd

Lični napadi koji se tiču izgleda i pokušaj diskreditacije novih ministara, a da nisu dobili priliku da pokažu rezultate ili naprave greške, dokaz su da tom delu javnosti ne odgovaraju promene koje su se desile u Vladi

Vladimir Marinković, član GO SNS

Foto: ST/N. MANDIĆ

Najniži mogući nivo vređanja političkih protivnika i svih koji drugačije misle pokazuju koliko Đilas i njegovi sledbenici ne prezaju samo da bi oblatili SNS, Aleksandra Vučića i sve oni koji se s njim bore za bolju i jaku Srbiju. S obzirom na to da im je podrška naroda na nivou statističke greške, opredelili su se da sila, agresija i uvrede postanu njihov politički program

Osim njih, pošteđen nije ni Ratko Dmitrović (SPAS), koji će voditi Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju. Opsovali su mu decu zbog komentara na račun voditelja Ivana Ivanovića.

- Tako je bilo dovoljno samo da se objave imena kandidata za ministre, pa da otpočne njihov medijski linč i najprimitivnije moguće vređanje i omalovažavanje. Ovo je jasan pokazatelj kako bi izgledala Srbija kada bi Đilas i njegovi sledbenici preuzeli vlast u zemlji - konstatuje Matić.

Krstić: Pre će se rešiti nemoguće - problem Kosova, nego što ćemo imati pristojan dijalog

TEŽAK POSAO

I marketinški stručnjak Nebojša Krstić ukazuje da neki u Srbiji misle da je njima sve dopušteno.

- Sve ove reakcije govore da ćemo pre rešiti nemoguće - problem Kosova, nego što ćemo imati pristojan i civilizovan dijalog u društvu. Ovde neki misle da im je sve dozvoljeno. Zato mislim da se Čomićeva prihvatila užasno teškog i važnog posla, u kom joj želim uspeha - navodi za Srpski telegraf Krstić.

Čomićeva, Momirović i Dmitrović nisu želeli da komentarišu napade.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana "Srpskog telegrafa" za 27.10.2020

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading