BAHATI ĐILASOVAC IVANOVIĆ POZIVA NA ANARHIJU: Ne je*em državu dva odsto

Autor:

Vesti

13.10.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Nove S Ivan Ivanović hvali se da ne plaća obaveze i kaže da "parking ne je*e ni dva odsto"! Za razliku od "običnih" građana poput penzionera, koji od usta odvajaju da bi izmirili dažbine, on valjda zbog ogromne zarade može tako da se bahati i baca pare na kamate za neplaćene račune i troškove izvršitelja. Opasnije je, upozoravaju sagovornici Srpskog telegrafa, što takvim modelom neodgovornog ponašanja i nepoštovanja državnih institucija promoviše i priziva anarhiju i nasilje.

RepublikaFoto: Instagram.com/veceivan/Twitter.com/printscreen

Ništa mu nije sveto

Ivanović, kako je pisao naš list, izbegava da plati račune za "Infostan", kazne "Parking servisa", pa su gradske i državne službe morale čak 35 puta da zatraže pomoć izvršitelja da bi naplatile potraživanja (pogledaj okvir). Ilustracije radi, kazna za nepropisno parkiranje ide do 25.000 dinara, a troškovi vrtoglavo rastu u slučaju neplaćanja i(li) angažovanja izvršitelja.

- Porez plaćam, parking ne je*em dva odsto - napisao je Ivanović na društvenoj mreži Instragram tokom polemike pošto ga je jedan korisnik upitao:

- Je l' ti Đilas platio džemper? Odakle ti pare? Je l' plaćaš porez.

Ivanović je, prema mišljenju izvršnog direktora Centra za odgovorne medije Marka Matića, školski primer neodgovornog ponašanja i zloupotrebe medijskog prostora koji dobija.

- Ivan Ivanović je od komičara evoluirao u komičnog političkog propagandistu u službi Dragana Šolaka i Dragana Đilasa. On nastavlja da nipodaštava institucije države Srbije, čime pokazuje da mu ništa nije sveto i da nije u stanju da razlikuje vlast koja mu se ne dopada od države u kojoj živi - kaže Matić.

Takvim delovanjem Ivanović, kako dodaje, svesno zagađuje javni i politički prostor i za to će snositi punu političku odgovornost.

SPRDAČINA SA "PARKING SERVISOM"

Foto: Instagram.com/veceivan/printscreen

U prethodnoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" izvedena je igra detektor laži, scena sa zaposlenim u "Parking servisu" i "poznatim voditeljem Ivanom Ivanovićem". Lik koji igra Ivanovića moli da mu se ne piše opet kazna jer to više ne može da plati, sve je prodao... Žali se što mu pišu kaznu i za električni trotinet. Igra se završava tako što zaposleni iz "Parking servisa", posle silnih žalbi Ivanovića, kaže da će on platiti kaznu umesto voditelja.

SKLON OTIMANJU

- Nasilje i anarhija, to je, koliko vidim, jedino do čega mogu da dobace Vučićevi protivnici. Srbija za to mora da ima leka, baš kao što bi prema tim pojavama imala bilo koja druga - kaže za naš list marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Pozivi na bojkot plaćanja računa i nepoštovanje obaveza su direktna posledica Ivanovićeve bahatosti, kojoj je sklon, i nevaspitanju, koje je očigledno, smatra direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B Ivana Vučićević.

- Od kako je "uspeo" u životu, Ivan Ivanović je promenio životne principe. Sećamo ga se, recimo, kao vrsnog prodavca sira u rijelitiju "Farma", a sada je žestoki protivnik ovakve vrste programa. Danas poziva na neplaćanje parkinga iako je kao taksista po Beogradu uredno plaćao svaki sat. Principi za koje se Ivanović zalaže (nepoštovanje države, vređanje predsednika, ministara, gradskih funkcionera) očigledna je posledica previše druženja sa mentorom i finansijerom Draganom Đilasom, koji je, kao i Ivanović, sklon samo otimanju, a ne i izvršavanju obaveza prema državi - ocenjuje ona za Srpski telegraf.

REAKCIJE

Vladimir Orlić, SNS

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Od tajkunskog dežurnog klovna ne treba očekivati ni ozbiljnost ni odgovornost prema državi. Ne može on da bude bolji od onih za koje radi i koje je dužan da zabavlja. Da takvi kažu ili urade nešto pametno - e, to bi već bila vest

Đorđe Milićević, SPS

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Obaveza svih nas koji se bavimo javnim poslom jeste da pozivamo na odgovornost i svojim odgovornim ponašanjem i primerenim, a ne vulgarnim rečnikom dajemo primer. Ali sve to govori samo o njemu

Moma Čolaković, PUPS

To što Ivanović govori i radi je neprihvatljivo. On bi trebalo da se ugleda na starije ljude, penzionere, koji su gradili ovu zemlju i poštuju njene zakone i redovno izmiruju svoje obaveze

Nebojša Bakarec, SNS

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus

Đilasov uličar i piroman Ivanović laže. On mrzi Srbiju i njene građane, pa ne samo što godinama ne plaća parking on ne plaća ni porez ni komunalije. Izvršitelji su mu dolazili 35 puta?! Pre osam godina skrivio je požar koji se proširio na stambenu zgradu. Niti je raščistio zgarište restorana niti je obeštetio stanare. Od krivične odgovornosti ga je zaštitio gradonačelnik Đilas. Vređao je i mrtvu Isidoru Bjelicu. I on je "zvezda". Zvezda Đilasove paklene fekalne kloake!

 

Evo kome Ivanović duguje

Firma  

Broj naplata putem izvršitelja
"Infostan"  7
"Parking servis" 11
Porez 12

* za ostalih pet neplaćenih dugovanja imena poverilaca nisu navedena

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 14. oktobar 2020. godine

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading