ANĐELINA MONTIRALA ZATVOR SRBIMA U HAGU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mržnja holivudske glumice Anđeline Džoli prema Srbima nedvosmisleno je potvrđena nakon što su procurili tajni dokumenti koji pokazuju da je usko sarađivala sa Haškim tribunalom, gde su uglavnom osuđivani Srbi za zločine i protiv kojih je podnet najveći broj optužnica.

RepublikaFoto: instagram.com/angelinajolieofficial
Anđelina Džoli radi protiv Srba

Iz prepiski koje je vodila sa bivšim glavnim tužiocem Međunarodnog krivičnog suda Luisom Morenom Okampom, a koje su razotkrivene tek nedavno tačno se vidi kako joj ovaj Argentinac zahvaljuje što je snimila antisrpski film o ratu devedesetih "U zemlji krvi i meda", a u kojem tvrdi da su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH.

Zahvaljujući njenom angažmanu i vezi sa Okampom, Srbi su predstavljeni kao monstrumi, a na desetine njih osuđeno je i kažnjeno na višecedenijske robije.

SARADNICA PENTAGONA

Upravo zbog nesvakidašnje lepote koja ju je postavila na pijedestal u Holivudu, Anđelina Džoli služila je kao mamac za "prljave radnje" bivšeg haškog tužioca. Za bivšu suprugu Breda Pita spekulisalo se da radi za Pentagona i CIA. Zadatak joj je bio da namami najveće zlikovce, prema oceni Amerikanaca, da se sastaje s njima, izvlači informacije i pomogne da ih sud što pre privede. Na njenoj meti našli su se i Srbi, pa je kao rediteljski prvenac snimila film "U zemlji krvi i meda".

- U Los Anđelesu sam i gledam tvoj film (četvrti put). Ti si genijalka! Postigla si upravo ono što si htela, to je ljubavna priča koja prikazuje užas rata - pisao je Okampo Džolijevoj oduševljen filmom o ratu u BiH, gde su Srbi predstavljeni kao silovatelji i najsvirepije ubice.

Na to mu je ona odgovarala poljupcima.

- Luise, volela bih da vidiš osmeh na mom licu. Tvoj rad predstavlja sve što najviše cenim. Tako sam srećna što te priča dotakla - uzvratila je holivudska zvezda na vrhuncu karijere argentinskog tužioca, "junaka i borca za pravdu", koji je slavu stekao kao progonitelj najvećih svetskih zločinaca u Hagu, na sudu osnovanom nakon Ruande i Srebrenice.

PUKLA LJUBAV

Inače, Okampo je bio glavni tužilac Haga od 2003. do 2012, ali izgleda da se na neki način zamerio glumici, pošto je pred kraj njegovog angažmana prestala da mu odgovara na poruke.

- Draga Endži, nadam se da si dobro. Nedostaješ mi - samo je jedan od mejlova koje je tužilac poslao i na koje ona nije odgovorila.

Anđelina Džoli, holivudska glumica: Luise, volela bih da vidiš osmeh na mom licu. Tvoj rad predstavlja sve što najviše cenim... 

Advokat Toma Fila, koji je branio mnoge haške optuženike za Srpski telegraf kaže da ga ne iznenađuju razgovori Okampa i Džolijeve, za koju navodi da je izrazito antisrpski nastrojena, do te mere da u filmu nije prikazala nijednu srpsku žrtvu i nijednog ratnog zločinca, a da nije Srbin!

- Džolijeva srpske žrtve diskriminiše i izjednačava sa zločincima. Logično je da su ona i Okampo bili u kontaktu i da su razmenjivali informacije o ovom i sličnim slučajevima jer iza tog suda stoje upravo Amerikanci kojima je cilj da se srpski narod zapljune što je više moguće - zaključuje Fila.

Kluni da špijunira Gadafija, Šon Pen za akciju u Sudanu

Argentinski tužilac Luis Moreno Okampo očarao je i druge velike svetske zvezde. Osim prijateljstva sa Anđelinom, koje je zauzimalo posebno mesto u njegovom srcu, on je kontaktirao i sa drugim holivudskim glumcima da bi ostvarili prljave ciljeve. Tako je sa Džordžom Klunijem razgovarao o praćenju pokojnog libijskog vođe Muamera Gadafija, dok je Šona Pena imao nameru da angažuje oko akcija u Južnom Sudanu. Bivši glavni tužilac u Hagu priznao je da je zamolio Anđelinu da bude mamac za hvatanje gerilskog vođe iz Ugande Džozefa Konja. U ovaj plan lukavi Okampo pokušao je da uključi i njenog bivšeg supruga Breda Pita.

U Srebrenicu zabrađena

Anđelina Džoli je Srebrenicu posetila 2014. godine, i to pokrivena maramom, gde se srela sa predstavnicima organizacije Majke Srebrenice. Tom prilikom uputila je poruku ljudima u BiH, posebno majkama Srebrenice.

Iza Haga stoje Amerikanci i cilj im je da zapljunu srpski narod - Toma Fila, advokat

- Uz njih smo. Nikada zaboraviti - rekla je glumica i poseban akcenat stavila na borbu protiv mržnje i netrpeljivosti.

Zanimljivo je da je Anđelina pružila punu podršku i Arminki Helić, misterioznoj ženi koju je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u više navrata označio kao bošnjačkog lobistu u Velikoj Britaniji. Naime, Arminka je bila sa tadašnjim šefom britanske diplomatije Hejgom i Džolijevom u poseti Srebrenici u martu 2014, kada je skinula svoj šal i dala ga glumici da bi pokrila glavu tokom obilaska memorijalnog centra Potočari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
go

18.10.2017 11:50

Sve je to povezala Arminka Helic.