TAJNE PORUKE ZORANA IZ ZATVORA!

Autor:

Vesti

14.10.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge i pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33), slao je iz zatvora ocu Vladimiru Marjanoviću tajne poruke!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran slao tajne poruke iz Zatvora

Transkripti

Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanovići, i pored toga što je Zoran u pritvoru, na više načina pokušavaju da komuniciraju i sputaju istragu o Jeleninom ubistvu. Naš list došao je do transkripta razgovora između Marjanovića koje su presrele nadležne službe.

- Proverite odane prijatelje da se ne izlete i ne naprave sranje! Ne nasedajete na novinske priče. Ćale, ti znaš sve, drži pod kontrolom - rekao je Zoran ocu Vladimiru kada ga je posetio u Centralnom zatvoru.

Na tajnu komunikaciju između ukućana posumnjalo se jer se često dešavalo da Marjanovići tokom razgovora izgovaraju i naizgled besmislene rečenice. Opet, u nekim razgovorima bili su konkretniji, pa se u jednoj od konverzacija spominje i starateljstvo nad ćerkom Janom.

Zoran: Pitajte ćaleta šta se dešava sa familijom, dobijam razne informacije. Neće valjda protiv nas

- Radite sve što treba samo da oni ne uzmu Janu. To neću podneti - rekao je Marjanović, a pretpostavlja se da je mislio na pevačicinu porodicu Krsmanović jer ne želi da oni dobiju starateljstvo nad detetom.

U jednom trenutku u zatvoru Zoran se uplašio da će biti razotkriven, pa je preko jednog advokata poslao poruku porodici.

- Pitajte ćaleta šta se dešava sa familijom, dobijam razne informacije. Neće valjda protiv nas - rekao je, navodno, Zoran, zamolivši da mu prenesu povratnu informaciju.

Suprug ubijene pevačice je takođe poručio ukućanima i da pomognu njegovoj ljubavnici Zorici Zoki Mitrović kako bi se što pre oženio njome.

- Pomozite Zoki za papire, da ono brzo rešimo - poručio je Zoran, a potom se osvrnuo i na svoj boravak u zatvoru.

- Ovde je sve pod kontrolom. Samo mi donesite one moje vitamine - tražio je Marjanović, a naši sagovornici navode da pod "vitaminima" najverovatnije podrazumeva tablete za smirenje.

Uskoro saslušanja

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu Marjanović Krsmanović, čije je unakaženo telo pronađeno u kanalu na nasipu u Borči. Tužilaštvo je predložilo da se sasluša devet svedoka, a prva saslušanja zakazana su za ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading