(VIDEO) OTKRIVAMO tajne simbole pedofila - ukoliko ih vidite, odmah zovite policiju

Autor: K. ILIĆ - M. JOVANOVIĆ

Vesti

23.04.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedofili imaju tajne znake po kojima se raspoznaju, a ovi simboli, među kojima je pet glavnih, krase mnoge prodavnice, modne brendove, hotele, lance restorana brze hrane...

Foto: Ilustracija

Deo mračnog sveta pedofilije razotkrio je dokumentarni film "Pedogate 2020/In-depth exploration", u kom se (kao i u takozvanoj crnoj knjizi zloglasnog Harija Epštajna) nalaze i mnoga poznata imena, od Bila Klintona preko jednog od najpoznatijih američkih lobista Džona Podeste do kontroverzne umetnice Marine Abramović i milijardera Bila Gejtsa.

JASAN SIGNAL

Ono što je najjezivije jesu tajni znaci po kojima se pedofili raspoznaju. U pitanju je pet simbola sa spiralama, srcima i leptirima (pogledati okvir), iza kojih se kriju najmonstruozniji perverznjaci, pedofil-frendli radnje, modni brendovi, lanci koji prodaju ili proizvode igračke, restorani, itd.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Igor Jurić

- Pedofile u svetu, pa i u Srbiji, nije lako otkriti. Jedan od načina jesu posebne lozinke preko kojih se ulazi u njihov krug. U komunikaciji će za dete koristiti reči cvet, slika, hot-dog ili pica... Upravo ćete neke posebne simbole moći da vidite na određenim profilima na društvenim mrežama i to je signal da proces međusobnog povezivanja može da počne - otkriva za Srpski telegraf Igor Jurić, otac svirepo ubijene devojčice Tijane, koji se fondacijom bori protiv perverznjaka koji zlostavljaju i iskorišćavaju decu.

Epštajn likvidiran da ne progovori

Svet je svojevremeno šokirala afera sa Harijem Epštajnom (66) kada je slavni holivudski producent optužen za seksualno uznemiravanje, ali su isplivali i gnusni detalji o trgovini decom radi seksa.

- Odgovorno tvrdim da se Epštajn nije ubio u zatvoru, već da je ubijen. Njegovu sudbinu sam znao onog momenta kada je uhapšen. On je bio organizator orgija sa decom i tu se okupljala svetska elita. Zamislite razmere skandala da su obelodanjena imena svih pedofila - objašnjava Igor Jurić.

Posebna priča jeste misteriozni Jutjub kanal sa oznakom BH kids, koji vrvi od sajtova sa fotografijama polugolih devojčica.

- Znamo za taj brend i dobili smo nekoliko upozoravajućih prijava na način rada te kompanije. Sličnih organizacija imamo i u Srbiji, to su vam oni koji biraju misice i mistere u uzrastu do šest, sedam ili osam godina, a gde roditelji tu decu uglavnom prijavljuju ili iz neznanja ili da bi u nekom momentu oni postali modeli i donosili određeni profit. Kod nas, mislim na ceo region, takve stvari nisu uređene zakonom i ne smatraju se zloupotrebom dece. Krajnje je vreme da se na tome poradi i smatram da je naša država i najzrelija da prva povuče takav korak i zakonski stvari dovede u red - upozorava Jurić.

"KRADU" POVERENJE

Jurićevo mišljenje deli i publicista Vlada Arsić, koji se u nekoliko knjiga bavi ovom tematikom:

- Razvoj interneta dao je krila pedofilima. To su visoko inteligentne osobe i odlični psiholozi koji su u stanju da mesecima pridobijaju poverenje žrtve, posle čega sledi ucena, zahtev da se šalju eksplicitne fotografije i dete upada u začarani krug.

Oni se pominju u Epštajnovoj crnoj knjizi i filmu "Pedogate 2020."

- Bil Klinton, bivši predsednik SAD

- Džon Podesta, lobista, šef kampanje Hilari Klinton

- Bil Gejts, vlasnik "Majkrosofta"

- Alek Boldvin, glumac

- Ehud Barak, bivši izraelski premijer

- Marina Abramović, kontroverzna umetnica

- Bil Ričardson, bivši ambasador SAD u UN

- Barbara Volters, legenda američkog novinarstva

Nažalost, konstatuje on, i Srbija je postala plodno tle za nastrane.

- Imali smo slučaj iz Vojvodine, gde je Austrijanac plaćao siromašnoj deci da se slikaju gola i to kačio na pedofilske sajtove. Uhapšen je, ali sam siguran da on nije jedini. Nezvanično, organizuju se i pedofilske žurke, puštaju se pornografski filmovi sa decom, ali je to teško dokazati jer se radi o izuzetno zatvorenim krugovima - upozorava Arsić.

Igor Jurić potvrđuje da je Srbija postala meka za pedofile.

- Kod nas je u procentima mnogo više tehnološki nepismenih roditelja, koji ne znaju kako i na koji način da zaštite decu - kaže Jurić.

RODITELJI, OPREZ! PRIJAVITE POLICIJI UKOLIKO VIDITE OVE SIMBOLE!

RepublikaFoto: Privatna arhiva

1. Trougao koji ide u spiralu oivičen drugim trouglom jeste za "ljubitelje dečaka"

RepublikaFoto: Privatna arhiva

2. Spiralni trougao, ali nacrtan dečjim rukopisom za ciljnu grupu mlađi dečaci

RepublikaFoto: Privatna arhiva

3. Takozvani logo "ljubitelja devojčica" jeste srce unutar srca, predstavlja muškog ili ženskog pedofila koji preferira devojčice

RepublikaFoto: Privatna arhiva

4. Pedofili kojima nije važan pol koriste logo "ljubitelja dece" - leptira napravljenog od srca

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tekst potpisa

5. Logo rezervisan je za aktiviste koji promovišu ideju da seksualni odnosi između odraslih i maloletnih budu legalizovani. Pojavljivao se na mnogim igračkama

* Istražitelji FBI otkrili su ove kodove još 2007. godine

U štampanom izdanju trobroja Srpskog telegrafa između ostalog pročitajte:

Otkrivamo novu bruku pravosuđa. Sin tužioca Dukića se drogira, javno pokazivao slike na kojima se vidi kako konzumira marihuanu.

Naš poznati fudbaler Luka Jović ponovo je uhapšen.

Šokantna izjava Anabele kojom je teško optužila Gagija da je želeo trojku sa maloletnom devojčicom.

Sve ove informacije, kao i još puno zanimljivih priča možete pronaći u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 24. april 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading