Zoranov saučesnik SVEDOK SARADNIK!

Autor:

Vesti

13.10.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj brutalnog ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), koji je potresao javnost, uskoro će biti rasvetljen!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Istraga došla do osobe koja bi mogla do detalja da otkrije kako je i gde Jelena Marjanović usmrćena u zamenu za blažu kaznu

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, u istrazi se pojavila osoba koja bi mogla da dobije status svedoka-saradnika da bi do detalja otkrila kako je i gde pevačica usmrćena, ko je sve učestvovao i ko je pomagao u prikrivanju ovog zločina.

Prikrivanje zločina

Prema rečima našeg izvora iz istrage, s potencijalnim svedokom se i dalje pregovara i utvrđuje se koliko zapravo zna o brutalnom ubistvu, kao i koja je bila njegova uloga u zločinu.

- Ta osoba je umešana u ubistvo, pa sad pokušava da se spase i izbegne višegodišnju robiju. Mogla bi da dobije status svedoka-saradnika ukoliko nije direktni izvršilac. Iskaz ove osobe bi bio od velike koristi u rasvetljavanju ovog slučaja jer ona očigledno zna previše detalja o samom delu. Na taj način na brutalno ubistvo pevačice konačno bi bila stavljena tačka, a svi saučesnici privedeni pred lice pravde - kaže naš sagovornik.

Vujačić: Mogao je da progovori neko ko zna sve, neko ko je prikrivao zločin

Advokat Svetozar Vujačić kaže da posle godinu i po dana od ubistva jedino svedok-saradnik i može da reši ovaj slučaj.

- Mogao je da progovori samo neko ko sve zna, neko od pomagača ili saučesnika koji su prikrivali zločin. Da bi neka osoba dobila taj status, neophodno je da istražnim organima da 100 odsto pouzdane informacije. U tom slučaju bi tražio da bude svedok-saradnik, a on onda u dogovoru s tužilaštvom može da bude oslobođen krivične odgovornosti ili da dobije blažu kaznu u zavisnosti od toga koliko bi doprineo rasvetljavanju zločina - objašnjava Vujačić za Srpski telegraf.

Telo u kanalu

On dodaje da je policija na telu ubijene Jelene pronašla DNK za koji se ne zna kome pripada.

- Taj trag nije u bazi podataka, i to je problem. Ukoliko bi se taj DNK poklopio s tragovima osobe koja se nudi da bude svedok, a njegov iskaz sa dosad prikupljenim dokazima, onda bi tu sve bilo jasno - kaže advokat Vujačić.

Izmasakrirano telo Jelene Marjanović pronađeno je 3. aprila 2016. u kanalu u Borči. Zbog sumnje da je ubio suprugu, posle 17 meseci iza rešetaka se našao Zoran Marjanović (39). I dalje se utvrđuje da li je Marjanović eventualno imao saučesnike koji su mu pomogli da se otarasi Jeleninog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading