Gojković: Državnička, ozbiljna i snažna poruka Vučića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.01.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presednica Skupštine Srbije i funkcionerka SNS maja Gojković ocenila je današnje obraćanje predsednika Srbije nakon razgovora s patrijarhom kao državničku, ozbiljnu i snažnu poruku koja predstavlja najbolju potvrdu Vučićeve odgovorne politike zaštite našeg naroda koji živi u regionu i brige za opstanak srpskog naroda u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug
Maja Gojković

- Predsednik je jasno pokazao spremnost da posvećeno radi na očuvanju srpskog naroda i da se suprostavi politici koja bi da zabranjuje srpsku zastavu i hapsi one koji je ističu - ocenila je Gojković, a navedeno je u saopštenju Narodne skupštine.

Kako je navela, ona je uverena da je srpski narod u Crnoj Gori dobro razumeo poruke podrške i da je predsednik Srbije jasno ogolio suštinu, a to su, prema njenim rečima, pokušaji da se Srbi i srpski narod predstavi kao destabilizirajući element, a ne oni koji su doneli Zakon o slobodi veroispovesti, a koji je "uperen protiv srpskog naroda i SPC.

- Istovremeno, odluka predsednika da ne ide u Crnu Goru i pored njegove želje da provede Badnji dan sa srpskim narodom je mudra i državnička odluka predsednika koji ne želi da njegovu posetu crnogorski režim iskoristi za nepostojeću ugroženost. Srbija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore, poštuje svoje susede, ali ima obavezu da brine o srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori -poručila je Gojković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Vujo

04.01.2020 17:53

Podržati narod u CG po svim osnovama civilizacijskih prava i tražiti sve ono što pripada, na prvom mestu konstitutivnost srpskog naroda.

Jana

04.01.2020 18:10

Predsednik Srbije danas je pokazao koliko je razuman i koliko mu je stalo do mira i sloge medju Srbima.

BozaB

04.01.2020 18:45

Vuciceva poruka je poruka mira,sloge i jedinstva.

Jaca

04.01.2020 19:26

Predsednik Srbije danas je pokazao koliko je razuman i koliko mu je stalo do mira i sloge medju Srbima.