Đilasova naredba: Srušiti Sinišu i Nebojšu da se dokopamo Vučića

Autor:

Vesti

28.10.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako padnu Nebojša Stefanović i Siniša Mali, pašće i Aleksandar Vučić. Ovo je nalog koji je, kako saznaje Srpski telegraf u vrhu Saveza za Srbiju, lider te opozicione organizacije izdao najbližim saradnicima. Od tog trenutka počela je besomučna kampanja protiv dvojice ministara.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Cilj mu je jedino da sruši Vučića: Dragan Đilas

Prema rečima našeg sagovornika iz SNS, Đilas je oštricu napada usmerio ka Stefanoviću i Malom, svestan da bi mu direktan udar na Vučića mnogo teže pošao od ruke.

- Strategija koju je razvio Đilas podrazumeva frontalni udar na Stefanovića i Malog izmišljenim optužbama i prljavim podmetačinama. Ideja mu je da ako njih uspe da sruši, optuži i samog Vučića da je sve vreme stajao iza njih, štitio ih i da zato mora da ode - objašnjava naš izvor.

Upravo u ovom svetlu, kaže on, treba sagledati čitav niz besmislenih optužbi na račun Stefanovića i Malog, kojima, najviše preko društvenih mreža, pokušavaju da podmetnu sve i svašta. Poslednji takav primer videli smo preksinoć, kada je Đilasov pulen Janko Veselinović optužio Stefanovića da je iskoristio otmicu dečaka Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove za političku promociju.

- Da li je tačno da je dečak iz Pazove pronađen ranije, tokom dana, ali da se čekalo da ministar Nebojša Stefanović stigne sa mitinga iz Novog Sada i da on lično preda dete roditeljima? Imate li makar malo morala? Zašto se igrate roditeljskim osećanjima? - ispostavio je novu konstrukciju bez ikakvih dokaza Janko Veselinović.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Jedina meta Aleksandar Vučić

S druge strane, nastavljaju se i pojačavaju pritisci na članove etičkog odbora beogradskog univerziteta koji odlučuju o doktoratu ministra finansija Siniše Malog. Nebojša Stefanović i Siniša Mali juče nisu bili raspoloženi za komentar, dok Đilas odbija da daje izjave za naš list.

Prema rečima urednika portala Embargo Predraga Jeremića, u nedostatku argumenata, realne politike i kvalitetnog programa, opozicija bez uporišta u narodu pribegava svemu onome što se svuda u svetu naziva trač, neistina ili, u najboljem slučaju, poluistina.

Lažne optužbe na račun Stefanovića

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Opozicija tvrdi da je zloupotrebio otmicu dečaka za ličnu promociju, i to bez ijednog dokaza

- Ponavljaju da Nebojša Stefanović izvodi kordone policije i žandarmerije pred demonstrante, ali i pred učenike gimnazije, kao i da hapsi studente koji protestuju

- Navode da ćuti kad studente prebijaju (tri studenta pretučena sa leđa u Novom Sadu, napad nema nikakve veze sa policijom i Stefanovićem)

- Imali su tezu da je privođenje potpredsednika Narodne stranke i šefa odborničke grupe SZS u gradskom parlamentu Nikole Jovanovića nastavak pritisaka i pokušaj zastrašivanja političkih neistomišljenika, iako se ovaj nije odazvao na sudski poziv

- Poručuju da Stefanović ćuti kada njegovi partijski saborci iz SNS džipovima bez tablica presreću srpske seljake i ucenjuju ih da glasaju za Vučića

Šta kažu o paklenom planu Dragana Đilasa sagovornici Srpskog telegrafa čitajte u štampanom izdanju našeg lista, kao i na portalu Republika!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa 29. oktobar 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Sale

28.10.2019 20:24

Djilasa mogu da slusaju samo maloumnici..

MilijanaLakić

28.10.2019 20:32

Đilas više "ne zna gde udara" prešao je sve granice ,nema šta nije probao da bi silom oteo vlast pa kad ništa nije dalo rezultate on sad targetira sve istaknutije naprednjake on sad planira i akcije fizičkog maltretiranja

miki

28.10.2019 20:32

Djilas nema snage i znanja da srusi kulu od karata a kamoli Stefanovica i Malog,sreca pa je narod prepoznao njegove prljave igre pa zato i ne sme na izbore vec se krije iza bojkota.

Tajci

28.10.2019 20:41

Sta bre Đilas podrazumeva frontalni udar na Stefanovića i Malog izmišljenim optužbama i prljavim podmetačinama da ce srusiti ugled Vucica ,pa narod nije glup ipak tebi je u tebi mozak od pileta druze