Gru predosećao svoju smrt: Govorio je ove reči od kojih će vas uhvatiti jeza

Autor:

Vesti

10.09.2019

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je juče oko 15.20 tokom kajtinga na Dunavu! On je stradao nedaleko od Nautičkog kluba Zemun pošto je pao u vodu.

RepublikaFoto: youttube/SKY PLUS
Dalibor Andonov Gru

Gru je bio na kajtu, dok su ga trojica drugova pratila na čamcu dok je on leteo. Kada se nesreća dogodila, oni su ga izvukli iz vode i izneli kod nautičkog kluba jer tu jedino može da pristane Hitna pomoć. Nažalost, pevaču nije bilo spasa.

Zapomagali sa čamca

- Reper je vozio kajt, a sve vreme je duvao jak vetar. Dva, tri puta ga je naglo podigao, a potom ga tresnuo o vodu. Pevač se najverovatnije onesvestio, pa udavio. Neki su na licu mesta komentarisali i da je moguće da je polomio vrat kada je pao - ispričao nam je jedan od očevidaca ove tragedije.

Kako je rečeno u Nautičkom klubu Zemun za Srpski telegraf, nešto nakon 15 časova začuli su zapomaganje.

- Nešto malo pre nesreće jaka košava je naglo prešla u jak sever i nedugo posle toga čuli smo ljude sa čamca koji su vikali i tražili pomoć. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, a oni su ga u čamcu prevezli do našeg spusta i sve vreme su pokušavali da ga ožive. Međutim, uprkos svim naporima, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt - ispričali su nam u nautičkom klubu.

Foto: ST/D. KADIĆ
Mesto gde se dogodila tragedija

Ova velika tragedija teško je pogodila reperove prijatelje koji su bili u čamcu, te su dugo u neverici stajali na mestu gde su dovezli repera pokušavajući da prihvate to što se dogodilo.

Gru je u kajtingu bio veoma iskusan i gotovo čitavu letnju sezonu provodio je na Adi Bojani. Kao da je naslutio tragediju, pre svega dve nedelje u jednom intervjuu pričao je o opasnosti koju nosi sa sobom vožnja kajta.

- U snoubord sam zaljubljen od prvog dana kad sam stao na dasku. To je bilo neke 1995, 1996. godine. U to neko vreme sam bio u fazonu da bih menjao pet letovanja za jedno zimovanje. To izležavanje na plaži... Dosadno, baš dosadno. Međutim, onda sam 2005. otkrio kajt. Pokušao da vozim kajt, naučio i od tada mi je to-to. Ne prođe ni dan da ne pogledam kajt-video, neku sliku sa letovanja... - rekao je Gru.

Foto: ST/D. KADIĆ

Najveći strah

- Snoubord, kajt, skakao sam iz aviona... Pre neki dan sam pričao sa nekim drugarom, on je poznavao nekog tipa koji je doživeo nesreću i poginuo. Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš. Bandži sam probao, veća frka mi je to bilo od aviona. Kad se penješ, ceo kran se ljulja. Imaš osećaj da će da se sruši. Kaže onaj: "Na pet skačeš". Ja kažem: "Majstore, skačem na jedan, samo da odem odavde!" To mi je bio najveći strah - ispričao je Gru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading