Malovićeva o pretnjama Ivkovićevoj: Biljana je meta prostaka jer se ne plaši da pita odakle Đilasu ogromno bogatstvo

Autor: Tanjug

Vesti

22.07.2019

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Politika Saveza za Srbiju su isprebijane, silovane, ponižene žene bez prava da pitaju odakle Đilasu 25 miliona evra", kaže Vladanka Malović, član Predsedništva SNSrpske napredne stranke, komentarišući verbalne napade na državnu sekretarku MUP-a i članicu Predsedništva Biljanu Popović Ivković.

RepublikaFoto: sns.org
Vladanka Malović

- Biljana Popović Ivković je meta napada i najjadnijih uvreda ne samo zato što je lider tog Saveza obični prostak, već zato što je imala hrabrosti da javno pita Đilasa kako je od 74 hiljade evra došao do 25 miliona evra bogatstva i to u periodu kada je ministrovao i gradonačelnikovao - navodi se u saopštenju koje je SNS dostavila medijima.

Malović primećuje da je Biljana Ivković "kriva" i da mora biti "ućutkana, ponižena i zastrašena, jer prezire politiku pljačke i rasparčavanja Srbije i jer je pitala Đilasa silnog otkud mu 25 miliona evra, otkud toliki novac na njegovim računima, a ne na računima građana Beograda i Srbije".

 

 

- I Đilas i Jeremić i Obradović i svi lideri tog sramnog SzS trebalo je do sada da shvate da nasiljem, zastrašivanjem, uvredama i lažima neće uspeti da zaustave obelodanjivanje svih pljački iz vremena dok su oni gospodarili Srbijom i postajali preko noći i narodne grbače multimilioneri - poručila je Malović. 

Predstavnik SzS Nebojša Aleksić je u nekoliko tvitova na uvredljiv način pomenuo Biljanu Popović Ivković i njenog supruga i naveo da je frustrirana aludirajući na godine njenog muža i da ima "neku emociju" prema Draganu Ðilasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Kale

22.07.2019 19:18

Meta su im sve zene jer su hrabre i jake i znaju sta je dobro za Srbiju..

Odgovori 10 1
miki

22.07.2019 19:26

Djilas na pitanja odakle mu novac,daje odgovore koji su puni nasilja i pretnji.

Odgovori 10 1
Hedona

22.07.2019 19:38

Vreme je da žene koje se bave javnim životom, imaju prava na nadoknadu štete o povrede časti i ugleda. Vreme je da se propisi pravi donesu gde će sve žene naplatiti štetu nasilnika. Nasilje u društvu treba da bude kažnjivo.

Odgovori 10 1
Mia

22.07.2019 19:42

Naravno da gradani trebaju da pitaju za Dilasovo bogatstvo i niko ne treba da trpi njegove uvrede zbog takvih pitanja i zalosno je sto kukavice iz besmislenog saveza napadaju zene i slabije od sebe.

Odgovori 10 1