Sazvana vanredna sednica Skupštine! Zbog ovoga je 161 poslanik zahtevao sastanak!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.06.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je 13. vanredno zasedanje parlamenta za ponedeljak, 8. jul, na zahtev 161 poslanika.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Narodna skupština Srbije

Kako je saopšteno iz skupštine, na dnevnom redu biće predlozi odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova parlamentarnih odbora koje su odvojeno podnele poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Stranke moderne Srbije.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmenama Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Republičke izborne komisije koji je podnela Poslanička grupa Stranka moderne Srbije.

Narodna skupština razmatraće i Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca, zatim Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca, Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva.

Pred poslanicima će biti i Predlog odluke o izboru člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Zasedanje će se održati u Domu Narodne skupštin, sa početkom u 11 časova, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading