Najstarijoj srpskoj glumici (100) vratili ukradene stvari

Autor: Informer, Republika

Vesti

28.04.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana javnost je bila revoltirana vešću da je opljačkana najstarija živa srpska glumica Branka Veselinović, međutim, ona je u emisiji "Jutro sa Natašom" otkrila da su joj vraćene sve dragocenosti.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Branka Veselinović

- Ne bih ja to nazvala pljačkom. Desilo se da su nepažnjom mojom, ne bih htela nikoga da povredim, teško je kad čovek to doživi. Nije u redu. ali nije u redu… Hoću da zaboravim, hoću i dalje da oplemenjujem svoj život - rekla je Branka.

- Mene to boli jer se celog života bavim humanitarnim radom. Nisam o tome htela ni da govorim toliko - kaže Branka i dodaje da se to desilo skoro.

- Na kraju je ispalo da je osoba do koje je to došlo to, sve vratila. I toga ima. Ne znam da li je znala da su stvari moje - ističe ona I dodaje da nisu svi ljudi dobri, kao i da neki znaju da zloupotrebe tuđu dobrotu. Branki je, kako je rekla, vraćen i Ključ Grada Novog Sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading