Ekskluzivno! Ispovest starlete: Ministar mi je šmrkao kokain sa gole zadnjice!

Autor:

Vesti

13.04.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tema elitne prostitucije ponovo je zadrmala javnost, a ekskluzivno za Srpski telegraf progovorila je VIP prostitutka iz Beograda koja ima 27 godina i otkrila nam šokantne detalje ovog najstarijeg zanata, kao i to kakva je sve poniženja trpela zarad novca. Ona je poznata po velikom broju klijenata, ali i po tome što je svojevremeno prebila policajku.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

- Za vikend sam zarađivala i 3.000 - 4.000 evra! Sigurno vam zvuči nemoguće, ali verujte mi da je tako bilo. Naravno, nije tako stalno, niti je bilo tako na početku, ali kada budete u šemi sa državnim vrhom, ministrom, političarem onda vam je sve jasno. Oni su spremni nenormalne cifre da plate, ali isto tako traže nenormalne stvari zauzvrat - počela je priču prostitutka koja nije krila kako je najviše zarađivala:

- Sa jednim ministrom sam proputovala pola Evrope. Gadi mi se sad kad pomislim šta mi je sve radio, a morala sam da mu se kezim i glumim da uživam. Taj čovek je tražio da se skinem gola i da on sa mog tela šmrče kokain. Zatim bi uzeo flašu vina i počeo da me prska svuda, a najviše bi mi sipao u uši i potom bi ih lizao i pio iz njih. Odvratno mi je dok pričam, a zamislite tek kako mi je bilo da legnem sa njim. U najgorem sećanju mi je ostao jedan političar koji je na veoma visokoj poziciji, čija sam i dan danas robinja. On mi je napravio ožiljke koje će mi ostati za ceo život, zbog njega i kad budem izašla iz ovog posla neću moći da imam decu - kaže ona i nastavlja da objašnjava kako je on tražio i sado-mazo usluge.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Tijana: Promašila sam hotel i umalo izje*ala za džabe!

Tijana Ajfon ponovo se našla u centru skandala i to ni manje ni više nego zbog prostitucije. Naime, starleta je izazvala totalni haos na TV Pink, gde se posvađala sa psihijatrom Jovanom Marićem, a sve zbog toga da bi odbranila prostitutke koje su se našle u katalogu uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića. Ipak, mnogo veća fama digla se 2016. godine, kada je u javnosti isplivao audio-snimak u kojem ona prepričava jednu situaciju u kojoj se našla baveći se prostitucijom.

- Otišla sam u "Metropol" umesto u "Kraun plazu". Potrefilo se da uđem u sobu i da je u njoj lik i da je stranac. Ja sedim i pričam sa njim, a drugarica mi šalje poruku: "Pita ovaj kad stižeš, kasniš", prepričala je starleta prijatelju i dodala:

- Ja rekoh: "Al' ja sedim u hotelu". Ona kaže: "Tijana, gde sediš?" Ljudi, vi ne znate blama, vi ne znate šoka mog. Mogla sam se za džabe izje*ati sa čovekom - čuje se Tijana dok prepričava svoju anegdotu s posla.

 

- U početku je bilo sve ok, on je tražio da ga vezujem, da ga bičujem i gazim štiklama. Sve sam to radila, voleo je da mi glumi kuče, tj. da bi lakše shvatili taj političar je voleo takozvane domino dame i od mene je to i napravio - kaže ona i dodaje da joj je on pričao kako voli da bude u podređenom položaju, baš zato što je realno veoma moćan.

GL: Zatim bi uzeo flašu vina i počeo da me prska svuda, najviše bi sipao u uši, a potom lizao i pio iz njih

- Davao mi je velike pare, postala sam njegov lični rob. Kada bi me drugi klijenti hteli, on bi zvao mog makroa i duplo bi mu plaćao, ma troduplo. Ovog briga za mene, bitne su pare. Jednom me je bukvalno iznajmio na mesec dana i tada mi je radio svakakve gadosti. Muka mi je bilo od njega, ali sam želela da ga iskoristim pošto se on zaljubio u mene. Preko njega sam htela da izađem iz ovog pakla prostitucije, u njemu sam videla spas.

Prebili je zbog političara

Svojevremeno je ova prostitutka imala aferu sa visokopozicioniranim političarem koga je ucenjivala trudnoćom, pa je on poslao obezbeđenje da je prebiju.

- Kada sam mu javila da sam trudna sa njim, što je bila apsolutna istina, on je poslao svoje obezbeđenje da me prebiju. Nakon toga su me bukvalno kidnapovali i odveli nekom njihovom ginekologu koji mi je uradio abortus.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading