EKSKLUZIVNO! Pogledajte spisak pevačica i starleta koje rade za uhapšenog makroa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, podvodio je poznate srpske pevačice, starlete i voditeljke! Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografijama i cenovnikom dama sumnjivog morala.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Nataša Šavija

S uhapšenim Mihajlom Maksimovićem, kako se sumnja, sarađivale su pevačica Dušica Grabović, rijaliti-učesnice Ana Korać, Sanja Stanković, Anđela Veštica, kao i starleta Božana Vujinović i modna kreatorka Nataša Šavija.

Radile po satu

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do spiska svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale telo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima. One su u zamenu za keš orgijale s mušterijama i van granica naše zemlje.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Dušica Grabović

- Među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učesnica Dušica Grabović, koju je Saška Karan u "Farmi" optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u "Zadruzi". Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prostitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgini maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti-zvezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Prema njegovim rečima, s Maksimovićem su sarađivale i aktuelne učesnice "Zadruge", najgledanijeg rijaliti-šoua u zemlji i regionu.

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije". Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju, a za prostituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici, zbog čega su neretko izbijale svađe, pa je intervenisalo i obezbeđenje - kaže naš izvor.

Foto: youtube.com/ IDJVideos.TV
Ana Korać

Zvučna imena

Među Maksimovićevim damama noći su i zvučna imena ne samo iz sveta muzike već i glume.

- Javna je tajna da su telo prodavale i pevačice K. O., koja se više puta udavala, M. B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T. T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E. A., pevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/andjela_vestica
Anđela Veštica

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J. G., K. R. i S. R.

- Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S. O. i I. Š. s jedne lokalne televizije - priča naš izvor.

Šavija: Kakva prostitucija, otvaram butik

Nataša Šavija negirala je da ima bilo kakve veze s prostitucijom.

- Ubih se od rada oko moje modne linije, otvaram butik u Novom Sadu i onda izađe ovako nešto. Nema me u medijima, ne stižem ni da se slikam za Instagram jer sam svaki dan u nereprezentativnim izdanjima. Da je istina ovo za prostituciju, verovatno ne bih radila ništa, samo bi me viđali po žurkama skockanu. Polomih se da stvorim nešto i onda kako da ne poludim kad me ovako oblate - kaže Šavija.

Pevale u Nemačkoj i Austriji

Srpske pevačice, kako saznajemo, uglavnom su imale čoveka koji je u njihovo ime ugovarao "tezge" s Maksimovićem.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Uhapšeni makro sarađivao je s vlasnicima i menadžerima poznatih klubova u zemlji i inostranstvu koji su mu nalazili mušterije za estradne prostitutke. Pevačice su uglavnom prodavale telo u inostranstvu jer su mislile da su na taj način zaštićene i da bi u Srbiji lako moglo da se otkrije čime se bave. One su se viđale s kriminalcima i fudbalerima u Nemačkoj, Austriji, Holandiji i Turskoj. Mihajlo je povezan s gazdama lokala u kojima su nastupale, pa su prostituisanje pravdale tezgama - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, najredovniji klijenti damama s makroovog spiska bili su fudbaleri koji su sastanke s prostitutkama organizovali preko posrednika, tako da nisu kontaktirali lično s Maksimovićem.

NA SPISKU MAKROA

Rijaliti-zvezde: Ana Korać, Sanja Stanković, Mina Vrbaški
Starlete: Božana Vujinović, Mimi Oro
Modna kreatorka Nataša Šavija
Manekenka Sanja Stanković
Pevačice: Dušica Grabović, Anđela Veštica, E. A. , K. O., M. B., T. T., T. Dž.
Glumice: J. G., K. R., S. R.
Voditeljke: S. O., I. Š.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bobi

14.04.2019 18:18

T.T.- Tea Tairovic M.B.- Mia Borisavljevic K.O.- Katarina Ostojić T.Dz.- Teodora Dzehverovic J.G.-Jelena Gavrilović K.R.- Katarina Radivojević S.R.- Sofija Rajovic

Odgovori 59 3
vurdupina

15.04.2019 09:46

@Bobi - kralju..haha

Odgovori 15 2
Ljuba

21.05.2023 12:46

Izvinite, šta su starlete? Jel' su to prostitutke, koje nazivate "lepšim" imenom?