Šizofrenija među šiptarskim političarima: Ne znaju šta hoće

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.02.2019

17:44 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas u Mitrovici da se slaže sa suspenzijom uvećanih taksi na robu iz Srbije, ali kada bude poznato šta piše u sporazumu, kojim će biti okončan dijalog sa Beogradom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ramuš Haradinaj i Hašim Tači

Haradinaj je, kako prenosi KosovaPres, rekao da je teško doneti odluku o suspenziji taksi, ako se ne zna šta će biti sa dijalogom i šta će pisati u sporazumu.

-Teško je doneti odluku o suspenziji taksi danas. Slažem se da ta mera bude suspendovana kada budemo imai sporazum kojim će biti okončan dijalog. Kada budemo imali sporazum o priznanju nezavisnog Kosova u postojećim granicama, odmah ćemo suspendovati takse- naveo je Hardinaj.


Politički lideri Albanaca podeljeni su po pitanju (ne)ukidanja sto odsto uvećanih taksi na robu iz Srbije. Kosovski predsednik Hašim Tači je za suspenziju, a Haradinaj protiv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading