Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane: Nova šansa za Marjanovića!

Autor: Republika

Sport

21.02.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerunski centar Džoel Embid će zbog povrede kolena propustiti nedelju dana što će otvoriti prostor za srpskog centra Bobana Marjanovića. Popularni Bobi će biti jedini igrač uz Amira Džonsona koji može da zaigra na poziciji centra uz Amira Džonsona i Džonu Boldena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban sa novim trenerom

Nakon slabije minutaže u L. A. Klipersima i trejda u Filadelfiju, stvari izgledaju bolje za gorostasnog centra pa nakon povrede prvog centra ekipe ima šansu da konačno pokaže sve svoje sposobnosti.

-  Očigledno je došlo do faze u kojoj je Džoelu nelagodno. Urađena je magnentna rezonanca, u pitanju je blagi tendinitis, takve stvari su česte - rekao je trener ekipe Bret Braun.

Embid se povredio nakon Ol star utakmice na kojoj je imao 10 poena 12 skokova za 23 minuta. Ove sezone beleži 27, 3 poena, 13, 5 skokova, i 3, 5 asistencije. Naš centar na svom kontu ima 6.8 poena i 4.2 skoka u proseku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading