(VIDEO) Ispivao snimak brutalnog napada na predsednika Skupštine opštine Kuršumlija, obezbeđenje reagovalo

Autor:

Vesti

16.11.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni odbornik u lokalnom parlamentu u Kuršumliji Slavko Ilić napao je predsednika Skupštine opštine Kuršumlija Dejana Lovića na poslednjoj sednici skupštine zbog čega je moralo da interveniše obezbeđenje.

Foto: youtube.com/ SRS KURŠUMLIJA
Trenutak kad opozicionar napada predsednika

Iako mu predsednik lokalnog parlamenta nije dao reč opozicioni odbornik je izašao za skupštinskom govornicom.

- Nisam vam dao reč, uporno je ponavljao predsednik SO Kuršumlija Dejan Lović, ali ni to nije zaustavilio Ilića da remeti rad skupštine i govor predsednika.

Nakon izrečene opomene odbornik ,"Grupe Građana" Slavko Ilić je sa skupštinske govornice ljutito i besno krenuo ka predsedniku Skupštine opštine Kuršumlija Dejanu Loviću koga je verbalno napao, ali mu i pretio.

- Slušaj me, nemoj da se igraš više jel si čuo!?. Ovo ti je zadnji put u životu, zapretio je besno Slavko Ilić predsedniku skupštine opštine Kuršumlija Dejanu Loviću prišavši za njegov sto, zbog čega je predsednik skupštine bio prinuđen da pokupi papire, odnosno materijal za rad skupštine i ustane.

Nakon tih reči odbornik Slavko Ilić dobio je i drugu opmenu, odmah po izrečenoj drugoj opmeni on je zgrabio mikrofon predsednika skupštine Dejana Lovića i oborio ga zbog čega je reagovalo skupštinsko obezbeđenje koje je poslanika sklonilo sa strane kako bi se rad lokalnog parlamenta normalizovao.

Na sednici na kojoj je opozicioni odbornik Slavko Ilić napao predsednika Skupštine opštine Kuršumlija Dejana Lovića raspravljalo se o rebalansu budžeta za 2019.Godinu.

Nakon incidenta, odnosno napada na predsednika skupštine, poslanici su sednicu morali da nastave u kancelariji predsednika opštine uz pojačano obezbeženje na vratima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading