Marko Đurić u mesnom odboru SNS u Resniku: Zatekli smo razorenu Srbiju, a sada je podižemo sa kolena

Autor: Tanjug

Vesti

13.11.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srpska napredna stranka je, za 10 godina koliko postoji, podigla standard srpske politike, te da se danas, zahvaljujući politici SNS i Aleksandra Vučića, politika vodi strateški, dugoročno i promišljeno", izjavio je danas potpredsednik stranke Marko Ðurić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Ðurić se obratio mesnom odboru SNS u Resniku i okupljenima zahvalio što, zajedničkom borbom, Srbiju "dižu sa kolena".

- Danas šaljemo poruku da je SNS stranka boraca, ljudi koji su se okupili zato što vole svoju zemlju, spremni su da rade svakog dana i da se žrtvuju u političkom i svakom drugom smislu kako bi stvorili bolju budućnost za mlade generacije, za one koje treba da sačuvamo u Srbiji da bi oporavili celu našu zemlju, da ona bude siguran, miran i pouzdan dom za sve naše ljude - rekao je Ðurić prisutnima.

On je istakao da se zahvaljujući SNS i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću politika u Srbiji vodi dugoročno, a ne "od izbora do izbora i da bi se neko nekome dodvorio i dopao".

- Sada imamo viziju za budućnost, za 20, 30, 50 godina unapred. To je moguće, jer smo se mi okupili u SNS, zbog političkog i državničkog talenta, vizije i mudrosti Aleksandra Vučića, kao i zato što mi svi zajedno nismo digli ruke od Srbije onda kada je posle mnogo ratova i proteklih decenija bilo najteže - naveo je on.

 

Dodaje, da je posao u Srbiji tek započet, ali da se u odnosu na zetečeno mnogo uradilo.


- Svi znamo šta smo zatekli, praznu kuću razorenu, osnovne temelje države, privreda, ekonomija, vojska, njen uticaj, saveznici, prijatelji sve je bilo ili gurnuto u zapećak ili, kao u slučaju vojske, potpuno razoreno. Kada je u pitanju ekonomija, ono što nisu sankcije i ratovi razorili, razorile su neodgovorne žute i razne druge vlasti u periodu nakon toga - istakao je potpredsednik SNS.

On je istakao da je u prethodnih šest godina vlasti SNS pokrenula stvari "sa mrtve tačke".

- Urađeno je i više od toga, zahvaljujući odgovornom i državničkom ponašanju Aleksandra Vučića i zbog politike oko koje smo se svi okupili. Uspeli smo da ekonomiju Srbije dignemo iz ponora i da stvorimo situaciju koja će se biti sve bolja - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Ana

13.11.2018 19:16

SNS je podigao Srbiju na noge.

sasa

13.11.2018 19:16

Srbija se digla iz pepela.

Anja

13.11.2018 19:23

Srbija sada koraca uspesnim putem razvoja.

Tijana

13.11.2018 19:28

Iz pepela vinuli smo se u svet zahvaljujuci vlasti i napredujemo zavidnom brzinom .