KOLEGE PROTESTOVALE PROTIV BANDIĆA: Morao ponovo da se izvinjava zbog Palme

Autor: Tanjug

Vesti

13.11.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaest dana od sastanka sa srpskim političarem Draganom Markovićem Palmom u Zagrebu, gradonačelnik hrvatske prestonice Milan Bandić ne prestaje da se izvinjava zbog toga što je bio domaćin predsedniku Skupštine opštine Jagodina.

RepublikaFoto: Tanjug/ FILIP KRAINČANIĆ
Bandić se ponovo izvinjava

Bandić se najpre izvinio desničarima i veteranima, zatim javno objavio oglas izvinjenja u novinama, na konferenciji za medije, a danas ponovo i svim Zagrepčanima.

'- Nisam savršen i pogrešio sam. Ne znajući što je ko radio - rekao je Bandić, preneli su hrvatski mediji, koji, međutim, konstatuju da je pitanje da li će nakon svih tih izvinjenja biti zadovoljan odbornik u gradskoj skupštini, inače, bivši HDZ-ovac, Zlatko Hasanbegović.


Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine iz redova Neovisnih za Hrvatsku juče nisu prisustvovali sednici Skupštine. 

Zlatko Hasanbegović i kolege iz stranke na taj su način protestovali protiv Bandića i Zagreb, praktično, doveli na ivicu vanrednih izbora.

Oni su, naime, nakon dva izvinjenja veteranima i dalje tražili od gradonačelnika da se izvini građanima grada Zagreba zbog sastanka s Markovićem, koji je sarađivao sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, kojeg Hrvati smatraju ratnim zločincem.

Bandić je morao ponovo da popusti i izvini se još jednom.

- Ja priznam, nisam savršen i pogrešio sam. Ne znajući što je ko radio. On može doći, on je slobodan građanin i nije napravio ništa. A to što se družio s Arkanom, da sam znao onda ne bih. I sad koristim priliku da se izvinim ne samo braniteljima, nego svim građanima - rekao je Bandić, preneo je Media servis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading