Potvrđena izborna lista "Milan Krkobabić Pups" i Doljevac je Srbija

Autor: Republika

Vesti

13.11.2018

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izborna lista "Milan Krkobabić-Partija Ujedinjenih Penzionera Srbije- I Doljevac je Srbija, potvrđena je danas u opštinskoj izbornoj komisiji Doljevac pod rednim brojem 2.

RepublikaFoto: Promo foto

PUPS na predstojeće lokalne izbore 16. decembra izlazi samostalno, sa izbornom listom od 37 kandidata na čijem čelu je Nenad Kitanović PUPS se zahvaljuje građanima Doljevca koji su podržali listu kandidata PUPS-a za odbornike i time omogućili da ona bude prva koja je do sada prijavljena OIK Doljevac, posle liste SNS-a.

PUPS ističe da će zajedno sa građanima Doljevca stvarati uslove za dostojan život svih građana u skladu sa proklamovanim načelom "I Doljevac je  Srbija“.

PUPS je u prethodnom mandatu u Doljevcu imao 2 odbornika i bio veoma konstruktivan partner nosiocu vlasti u ovoj opštini, Srpskoj Naprednoj stranci i očekuje ponovo dobar rezultat.

RepublikaFoto: Promo foto


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading