KOLIKO TREBA DA BUDEŠ LUD DA BI OVO URADIO: Živković lažirao rezultate istraživanja

Autor: M. S.

Vesti

13.11.2018

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Živković izmišlja! Lider Nove stranke objavio je na Tviteru da njegova stranka ima podršku od 4,3 odsto biračkog tela. Na tu laž verovatno ga je naterala poražavajuća činjenica da NS nema gotovo nikakvu podršku i članstvo, zbog čega se i nije našla na listi u poslednjem istraživanju rejtinga političkih partija koje je uradila agencija Faktor plus.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Živković

Naime, rezultati istraživanja pokazali su da rejting od 4,3 odsto pripada nekoj zamišljenoj stranci, što je i jasno navedeno kao "Neka druga stranka".

Živković je prekopirao grafikon i umetnuo ime svoje stranke između SRS i PSG, i tako se našao peti na "lažnoj" tabeli.

Pejić: Nova stranka nema rejting da bi bila na listi

- To nije istina, ali na društvenim mrežama sve je moguće, pa i da se predstavljaju netačni podaci. Nova stranka nema rejting koji bi joj obezbedio da uopšte bude na listi. Možda je Živković hteo da napravi nekakav štos, jedino je tako njegov potez razumljiv - prokomentarisao je direktor Faktor plus Vladimir Pejić.

Zoran Živković nije želeo za Srpski telegraf da objasni svoj postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pop

13.11.2018 10:38

Kako su samo jadni sa izvinjenjima.