PROMENE U VRHU DJB: Mihajlović razrešen, Branka Stamenković vodi pokret

Autor: Tanjug

Vesti

08.11.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni odbor "Dosta je bilo" razrešio je Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika ÐB nakon što se više od 80 odsto članova tog odbora i 70 odsto članova Skupštine D JB pismeno izjasnilo za njegovo razrešenje, saopšteno je iz DJB.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Na čelu DJB do izbora u stranci: Branka Stamenković

U skladu sa Statutom DJB, izbori za novog predsednika biće održani u roku od 60 dana, a do izbora novog predsednika sva ovlašćenja predsednika preuzima i vodi zamenica predsednika Branka Stamenković.

U saopštenju se navodi da je Mihajlović je napustio postojeći poslanički klub D JB i pristupio novom poslaničkom klubu "Politika mora biti drugačija" u kojem nisu članovi tog pokreta, čime je naneo ogromnu štetu D JB, koji je na taj način izgubio poslaničku grupu.

Mihajlović je ovakvim postupanjem doneo korist drugoj političkoj opciji, što po članu 18. Statuta automatski podrazumeva prestanak članstva i ujedno svih funkcija u DJB.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading