Politički transfer u Gadžinom Hanu: Celokupni DSS prešao u SNS

Autor:

Vesti

06.11.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo i svi članovi Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu pristupili su Srpskoj naprednoj stranci.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Na konferenciji za novinare održanoj u Nišu član Izvršnog odbora DSS, glavnog odbora te stranke i predsednik Opštinskog odbora DSS Gadžin Han, Dragan Mijalković, saopštio je da je odbor te stranke u Gadžinom Hanu odluku doneo jednoglasno.

- Rukovodeći se onim što je do sada predsednik Srbije Aleksandar Vučić učinio i čini za promenu ugleda naše zemlje u svetu, kao i zbog zalaganja za naš narod, a posebno za nas koji živimo u pet okruga južne Srbije, sve svoje kapacitete pridružujemo našim kolegama iz Srpske napredne stranke kako bismo ujedinjeni brže i lakše pomogli našoj opštini i našem okrugu - rekao je Mijalković.

Goran Stoiljković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik Opštinskog odbora SNS Gadžin Han, istakao je da će u narednom periodu zajednička ideja vodilja biti rad na oživljavanju Zaplanja, kako bi mlade zadržali da ostanu na selu i u Gadžinom Hanu.

- Sve nas u Srpskoj naprednoj stranci u Opštini Gadžin Han obradovala je odluka rukovodstva i celokupnog članstva OO DSS Gadžin Han o pristupnju Srpskoj naprednoj stranci i stvaranju jedinstvenog tima u Zaplanju. To je dokaz da naš predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, kao najveća i najjača stranka u Srbiji vode ispravnu politiku, politiku prosperiteta Srbije i napretka svakog njenog dela, uključujući i jugoistok Srbije - izjavio je Stoiljković.

Prelaskom članstva DSS-a, SNS u Gadžinom Hanu dobio je pomoćnika predsednika Opštine, dva člana Veća, četiri odbornika, direktora Doma zdravlja i predsednike pojedinih nadzornih i upravnih odbora u Gadžinom Hanu. Srpska napredna stranka je na vlasti u Gadžinom Hanu od 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading