Gojković: Ovo je hajka na parlament, alkohol nije unet šest godina

Autor: Tanjug

Vesti

06.11.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, reagujući na jučerašnji tekst u jednim dnevnim novinama u kojem su poslanici, kako je rekla, nazvani “šljokarama”, ocenila je da neko vodi hajku protiv skupštine i tvrdi da niko od januara 2012. godine nije uneo alkohol u parlament.

RepublikaFoto: Tanjug
Maja Gojković

Gojković smatra da je reč o napadu na dostojanstvo Narodne skupštine, kao i da se nastavljaju uvrede na račun poslanika.

- Sada više nije u pitanju nabavka hrane, sada se prešlo na uvrede na račun poslanika, jer su nas sve zajedno nazvali da smo mi šljokare i da naručujemo alkohol u ne znam ni ja kojim količinama i nekakva luksuzna pića - rekla je Gojković.


Ona je istakla da su to neistine i da ne razume šta je cilj, osim nekog “dnevnog zadovoljstva što je neko nešto napisao na račun parlamenta”.

Prema njenim rečima, još 4. januara 2012. godine je tadašnji generalni sekretar doneo naredbu kojom se zabranjuje posluživanje alkoholnih pića u restoranima i bifeima u Narodnoj skupštini, kao i u unošenje alkohola u zgradu.

- Od tada sigurno niko nije uneo alkohol u ovu zgradu. To je sramota šta se radi i kako se sistematski srozava ugled svih poslanika i Narodne skupštine. Ja ću reagovati ako treba svaki dan da zaštitim dostojanstvo, jer mi predstavljamo građane - rekla je Gojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading