Palma: Ugljaninu kada je na vlasti Srbija je majka, a kada nije, onda je fašistička država, nekada je Suljo Bošnjak, a nekada Sulja Srbenda

Autor: Republika

Vesti

06.11.2018

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Mi moramo da konstatujemo da se u Raškoj oblasti između tri lidera vodi borba za vlast, odnosno ko će biti u Vladi Srbije. Kada je Sulejman Ugljanin bio ministar u Vladi Srbije on je govorio "Srbija je majka naša koja brine o Raškoj oblasti", a kada više nije bio ministar, a Rasim Ljajić ostao u vladi, Ugljanin je počeo da šalje militantne poruke - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na Hepi televiziji.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Palma: To što radi Ugljanin je čist marekting

Što se tiče Muamera Zukorilića za njega mogu da konstatujem da se promenio i nije više onaj Zukorlić od pre deset godina. Siguran sam da će turski predsednik Erdogan, koji je veliki prijatelj Srbiji reći "Suljo nemoj to da radiš. Političke funkcije se ne dobijaju militantnim porukama, nego glasovima Suljo. Izađeš na izbore, pa kada te ljudi izaberu ti ćeš biti važan politički faktor u Srbiji" . Možda Ugljanin u ovom trenutku misli da je Raška oblast neko žarište i da će on da predstavlja to žarište, ali on je politička prošlost.

- Turski predsednik Erdogan zna sve o tim političarima iz Novog Pazara i on sada više veruje Aleksandru Vučiću nego svim ostalima koji sebe nazivaju vođama Bošnjaka. Mora da se poštuje Ustav Srbije. Da je to neko drugo vreme i da neko ko ima političku funkciju kaže da je Srbija fašistička država, za to se ide u zatvor i za to ne može da te štiti nijedan imunitet i da budeš neko ko će da sipa ulje na vatru u trenutku kada Srbija ima problem sa Kosovom i Metohijom i kada treba da uđe u Evropsku uniju. Ugljaninu niko ne veruje.

- Kada bi ponovo postao ministar Sulja bi rekao: "Srbijo majka naša, ti si najbolja, ti brineš o svim nacijama i nikada nije bilo bolje nego poslednih 10 godina“. On se nekada zove "Suljo Bošnjak", a nekada "Sulja srbenda". To što radi Ugljanin je čist marketing, jer on ne može da živi bez funkcije i kada bi mu sada Vučić ponudio i da bude direktor magacinskog prostora, iako je magacin prazan, on bi i to prihvatio. Grdno se vara i Sulejman Ugljanin i njegovi sledbenici da će tom ucenom dobiti nešto lično. Srbija veoma dobro vodi računa o Raškoj oblasti i svim delovima Srbije, tako da se više nikada neće desiti da pojedinci kao Sulja izmanipulišu narod i da mi ponovo uđemo u neki rat. Od toga nema ništa, Suljo džabe si krečio - zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading