Slom pokreta DJB: Ostali samo Saša Radulović i Branka Stamenković!

Autor: novosti.rs

Vesti

06.11.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno ospianje pokreta "Dosta je bilo" u Narodnoj skupštini: Pet poslanika formiralo novi klub "Politika mora biti drugačija", na braniku pokreta ostali samo Saša Radulović i Branka Stamenković.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Sašu Radulovića svi napustili

U Skupštini Srbije biće oformljen još jedan poslanički klub sastavljen od parlamentaraca koji su izašli iz "Dosta je bilo". Novi tim će se zvati "Politika mora biti drugačija" i u njemu će biti Branislav Mihajlović, Dušan Pavlović, Jasmina Nikolić, Ratko Jankov i Ana Stevanović.

Najnovijim preletima, "Dosta je bilo" gubi klub u parlamentu, iako je na izborima osvojio 16 mandata. Osipanje je krenulo ubrzo posle glasanja, pa su stvorena dva nova poslanička tima, a sada i treći. Na braniku "Dosta je bilo" ostali su samo bivši predsednik pokreta Saša Radulović i Branka Stamenković. Čak je i Branislav Mihajlović, predsednik "Dosta je bilo", napustio pokret koji "vodi".

Od svih poslanika koji su odlučili da odu, samo je jedan vratio mandat. Ipak, "Dosta je bilo" je ostao i bez ovog mesta, jer je u parlament ušla Nada Kostić, koja je odlučila da bude samostalni poslanik.

Inače, nova napuštanja pokreta izazvana su time što je "Dosta je bilo" promenio stavove s kojima je nastupao na izborima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Tanja

06.11.2018 10:22

HAhahahah to sam i ocekivao iskreno svi ih napustaju jer vide da takva politika ne pije vode.

Mila

06.11.2018 10:22

Raspad DJB-a je bio i očekivan.

Tamara

06.11.2018 10:23

Rzabezasese se svi kao misevi, klasicna opozicija i njihovi verni, vredni i odani clanovi... Pa ko ce kukavci glasati za vas...

radmila

06.11.2018 10:24

Ali jos je gore sto su oni jadni ubedjeni kako njih gradjani Srbije podrzavaju, a nema ih uopste vise na politickoj mapi Srbije!!!