Srpska političarka u "lovu" na "piletinu": U poznatom kafiću se ljubila sa jedva punoletnim mladićem

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

05.11.2018

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćna srpska političarka koja je ne tako davno htela da zauzme jednu od najviših državnih funkcija u zemlji šalje svoje obznažene fotografije, mameći na seks. Izvori tvrde da je pomenuta dama najviše sklona mladim vojnicima i pripadnicima drugih bezbednosnih službi, pa zbog toga postoji sumnja da je, osim za akrobacije u krevetu, zainteresovana da od njih sazna i državne tajne.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kada se pre nekoliko godina pojavila na srpskoj političkoj sceni, svi su se utrkivali da se uslikaju sa njom, misleći da će se okoristiti.

Ipak, većina je brzo shvatila da se od nje neće ovajditi, tako da su je napustili svi osim jednog tajkuna, koji je još blizak sa njom. U poslednje vreme, osim u Beogradu, gde joj je baza, često boravi u Republici Srpskoj, gde još prolaze njene priče o srpstvu i patriotizmu - otkriva izvor i dodaje:

- Pre neko veče se za stolom u jednoj poznatoj kafani sočno ljubila i vaćarila sa dečkom koji je jedva punoletan. Gosti su ih zgranuto gledali, ali to nju nije mnogo sekiralo. Nakon nekog vremena zajedno su se udaljili u nepoznatom pravcu.

 

 

Prema njegovim rečima, veći problem od skandala koje gospođa koja je htela da zasedne na najviše državne funkcije izaziva u javnosti jeste sumnja da je povezana i sa stranim bezbednosnim strukturama.

- Kada nije uspela da ostvari političke i poslovne ambicije u Srbiji, žalila se strancima kako kod nas nema slobode i demokratije. Vrlo je sumnjivo to što se trudi da u svoj zagrljaj privuče pripadnike bezbednosnih službi i mnogi misle da to nije slučajno, već da pomoću seksa hoće da ih obrlati i iz njih izvuče državne tajne koje bi na taj način mogle biti zloupotrebljivane od obaveštajnih službi stranih zemalja - podvlači izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading