Agim Čeku ima pakleni plan za sever Kosova: Udariće na Srbe ovim zlom!

Autor:

Vesti

03.11.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanci bi hemijskim oružjem da udare na Srbe! Jedan od vođa Bezbednosnih snaga Kosova (BSK) Agim Čeku, koji u Prištini ima funkciju zamenika ministra, kaže da oni već sada imaju najsavremenije naoružanje kao i moderne vojske zapada, a da se u budućnosti očekuje opremanje biološko-hemijskim oružjem!

Agim Čeku

U izjavi za TV Prva Čeku je praktično najavio šta sve Srbi u pokrajini mogu da očekuju od vojske Kosova, koju sanjaju svi nekadašnji teroristi OVK, a sadašnji čelnici samoproklamovane države.

- Trenutno imamo pešadijsko naoružanje i najsavremenije puške koje danas postoje u zapadnim vojskama. Ubuduće ćemo imati naoružanje potrebno za borbenu podršku, imaćemo nešto artiljerije, nešto protivvazdušne odbrane, imaćemo za protivoklopnu borbu i za atomsko-biološko-hemijsku odbranu, kao i svaka vojska što ima - rekao je Čeku.

ZVECKANJE ORUŽJEM

Iako je Čeku naglasio da su u pitanju odbrambene snage, usmerene na odbranu ljudi na Kosovu, upravo se ove navodno defanzivne uloge srpskih krvnika poput Tačija, Haradinaja i Čekua plaše Srbi s Kosova. Ovo za Srpski telegraf potvrđuje direktor Kliničko-bolničkog centra Kosovska Mitrovica Milan Ivanović, koji odlično zna šta znači kada Albanci zveckaju oružjem.

Imaju debelo iskustvo u insceniranju događaja, a posebno u smislu trovanja svog stanovništva, Ljuban Karan, bivši potpukovnik KOS

- Njihova spremnost da koriste biohemijska sredstva u svojim tobože odbrambenim akcijama je veliko upozorenje srpskoj vlasti da se oni nimalo ne šale. Oni su inače veliki stručnjaci u korišćenju bojnih otrova još iz polovine osamdesetih godina, kada su upotrebljavali bezbojne gasove kojima su navodno Srbi trovali njihove građane. Od toga su bili napravili pravu histeriju, a ja sam kao zdravstveni radnik vrlo dobro znao da je sve to bila laž - objašnjava Ivanović.

ISKUSNI TROVAČI

Penzionisani potpukovnik KOS Ljuban Karan takođe potvrđuje da kosovskim Albancima upotreba bojnih otrova nije strana, posebno ako planiraju obračun sa nenaoružanim srpskim narodom na severu pokrajine.

- Imaju debelo iskustvo u insceniranju događaja, a posebno u smislu trovanja svog stanovništva. Svi se sećamo njihovih dramatičnih akcija trovanja dece u školama i na fakultetima gde su simptome imali samo Albanci. Nama je to i tada bilo providno, ali je zapadna propaganda iskoristila priliku da ih proglasi žrtvama - komentariše Karan.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Veselin Šljivančanin

BIVŠI OFICIR JNA

Ne znam na koji način Čeku misli da će to oružje dobiti jer je skupo, ali pretpostavljam da će moliti neke zemlje za njihovo staro hemijsko naoružanje. Nijedna ozbiljna zemlja mu tako nešto ne bi ustupila jer je rat tim sredstvima zabranjen

KRVAVA BIOGRAFIJA

- komandovao jedinicom koja je 1991. godine na području Gospića izvršila nekoliko otmica, ubistava i masakr oko 170 Srba

- rukovodio akcijom u Medačkom džepu septembra 1993, kada je ubijeno 88 Srba

- Tužilaštvo za ratne zločine u Beogradu optužilo ga za ratne zločine nad 669 kosovskih Srba i 18 pripadnika nealbanskog stanovništva.

Lider Srpske desnice Miša Vacić kaže za naš list da su Čekuove pretnje hemijskim napadom na Srbe jezive.

- Ukoliko bi raspolagali hemijskim ili biološkim oružjem, uvek bi mogli da po uzoru na Hamas u Izraelu ili teroriste u Siriji obave tzv. false flag operacije, odnosno da upotrebe to oružje protiv svog stanovništva i optuže Srbiju za to. Ako bi se ostvarila ova Čekuova namera, niko ne može da garantuje da psihopate iz OVK neće primeniti prema svojim građanima kako bi optužili režim u Beogradu - upozorava Vacić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zara

03.11.2018 18:34

Agim je ratni zlociinac, mnogi drugi pored njega. Ne znam zasto bi se neko cudio pretnjama Albanaca, oni zele nemire i rat. Medjutim, ima pametnih glava u Srbiji kojibzele mir. Ne mislim da Srbija nema snage da uzvrati, bas naprotiv. Nego Srbiju vidi covek koji zna sta radi, pravi predsednik. A ne kao ovi opozicionari, oni bi rat iz fotelje. A nasa deca da ginu, a oni da budu ratni profiteri, vec vidjeno. Mirno i dostojastveno Vucicu, ne padajte na ovebprovokacije, nego jos ojacajte zemlju ekonomski, a onda ide jos jaca vojska. A Agim treba za ove pretnje da odgovara, takodje i oni sto ga nagovaraju na ovakve nastupe.

sonic

03.11.2018 18:54

Pravi teroristi nema sta...

sonic

03.11.2018 18:57

Biolosko oruzje kao u Iraku.

T34

03.11.2018 21:46

Ovaj terorista odmah u zatvor.