SNS: Lutovac svojim lažima doprinosi Savezu za silovanje i vešanje

Autor: Republika

Vesti

02.11.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Lutovac, potrčko tajkuna Dragana Đilasa i predsednik stranke koja je ostala ispod cenzusa čime su je građani kaznili za bahatost i lopovluk, sada svojim demagoškim saopštenjima i lažima daje doprinos Savezu za silovanje i vešanje i njihovoj podeli novinara na podobne i nepodobne, stoji u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Takođe stoji da DS pokušava da napadom na ministra Nebojšu Stefanovića sakrije da upravo oni predstavljaju Savez u kome ljudi prebijaju novinare, izbacuju ih sa konferencija, crtaju im mete na čelu jer ne misle kao oni, čak traže i višegodišnje zatvorske kazne za njih samo zato što su pisali i postavljali pitanja u vezi sa lopovlucima predstavnika interesnog saveza.

Licemerno je da oni na čijim mitinzima su prebijene novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović danas drže moralne pridike o odnosu prema novinarima.

Dokazani medijski mag, otac rijaliti programa u Srbiji i čovek koji se obogatio trgovinom reklamnog prostora u medijima, Dragan Đilas bi svom pulenu Lutovcu mogao da objasni da se upravo oni zalažu da se novinari dele na podobne i nepodobne i to po pitanjima koje postavljaju. Dok Jeremić, Đilas i Obradović dele vrednosti koje Željko Veselinović i Nogo prenose, tonuće sve dublje u mulj mržnje koju osećaju prema Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću, ali neće shvatiti da nas time samo čine motivisanijim da za Beograd, Srbiju i sve naše građane radimo još više.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
NevenaK

02.11.2018 13:55

Lutovac i kompanija znaju samo da se bave izmisljotinama i lazima. Njih niko ne shvata ozbiljno i pricaju u prazno

Cara

02.11.2018 14:31

Ako ti je stranka bila ispod cenzusa bolje da se povuces jednom za svagda.

Coka

02.11.2018 15:19

Njihov zivot je pun lazi i pretnji.Navikli su oni to.Nemaju ti blama i obraza

Tijana

02.11.2018 15:21

JEDAN DRUGOME CUVAJU LEDJA JER SU ISTI I MAJU BRDO GRESAKA.