Dveri: Dačić da reaguje na odluku Podgorice

Autor: Tanjug

Vesti

01.11.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski pokret Dveri osudio je zabranu ulaska na teritoriju Crne Gore srpskim intelektualcima, pozivajući Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da reaguje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

Oni su, u saopštenju na veb sajtu, naveli da je neophodno preduzeti sve mere kako bi se zaštitili ne samo akademici i intelektualci, već i svi Srbi koji žive u Crnoj Gori.

- Tražimo od ministrastva spoljnih poslova da hitno reaguje na progon srpskih itelektualaca i preduzme sve neophodne mere kako bi se zaštitili ne samo akademici i intelektualci, već svi Srbi koji žive i deluju na teritoriji Crne Gore - navodi se u saopštenju.


Ovo je, dodaje se, samo još jedan u nizu napada antisrpke vlade Crne Gore, koja već godinama proganja Srbe u Crnoj Gori i veštački stvara jednu naciju koja odstupa od svega za šta su se ponosni srpski Crnogorci vekovima borili, zaključuje se u tekstu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading