VUČIĆ O SKANDALU NA RTS: Ponosan sam što je na Javnom servisu dozvoljeno da se priča protiv mene!

Autor:

Vesti

31.10.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas posle obilaska Kliničkog centra odgovarao na novinarska pitanja i tom prilikom se osvrnuo na Javni servis i spornu emisiju u kojoj je pominjanje Đilasa i Jerimića zabranjeno.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Nemojte da zamerite ljudima, to je isto kao što ne sme da se priča o Đilasovim sekundama na Javnom servisu, ja razumem strah. Ono što je za mene važno, svhatio sam da ništa ne razumeju o KiM, kao i o zdravstvu. Da ne govorimo o finansijskoj stabilnosti, tri godine je u suficitu za redom. To što je na Javnom servisu dozvoljeno da se priča protiv Aleksandra Vučića, ja se ponosim. Ja svoje nisam postavljao i dovodio, neka im je srećan rad i želim im sve najbolje - istakao je predsednik dodajući da narod ne može ništa konkretno da čuje bilo šta od naših političkih protivnika.

SKANDAL NA RTS! Obradović gnusnim lažima napadao Vučića, a zabranjeno da se pomenu Đilas i Jeremić!

- Ja nikoga ne etiketiram, ja odgovaram na pitanja,  imam pravo da mislim! Nikome ne branim da kaže svoje mišljenje, ali zašto niko ne demantuje moje izjave ako nisu istinite?! Ja kažem šta mislim, nisam kao neki što bi novinare, koji mi imaju mišljenje suprotno od njihovog, da strpaju u zatvor! - rekao je predsedniik.

- Oni neće da izađu na izbore, jer u nekim opštinama nemaju koga ni da kandiduju. To su smešne priče. meni je svejedno. Narod će dobiti vlast i odgovornost onih ljudi koje oni žele. Mi smo samo jedna stranka, njih je 10 ili 12 protiv jedne stranke. Ja očekujem da se borimo i pokušamo da im se suprostavimo. Mi ćemo da pokjažemo šta smo sve uložili i uradili - rekao je Vučić.

Kako kaže, oni su mali, samo jedna stranka, a njih je mnogo, ali kako kaže, boriće se.

- Mi smo po pitanju Kosova svetlosnim godinama daleko od bilo kakvog kompromisnog rešenja. Mnogo sam zabrinut zbog pretnji osnivanjem vojske, a čujem i da će da stave na dnevni red kažnjivost za sve one koji bi da napadnu oslobođujuće borbe Vojske Kosova - rekao je Vučić.

Kako kaže, neodgovornost nema granica, i to su stvari, kako kaže, koje ga veoma brinu.

- Svemu čemu se radujem, ovo što se dešava u Prištini vrati u drugi deo surove realnosti na koji ne znate kako da odgovarate. Zato ćemo da gledamo kako da sačuvamo stabičlnost i mir, i da ne učestvujemo u tom ludilu - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
jelena

31.10.2018 10:17

Pričaju protiv njega jer više ne znaju na koji način da iskažu ljubomoru koju osećaju prema Vučiću.

sasa

31.10.2018 10:38

@jelena - Istina Jelena, pokusavaju da blate njegov rad, sto je bezobrazluk

Miki

31.10.2018 10:22

Ovo je zaista presedan, nemam reči...

Aleksa

31.10.2018 10:37

Cista ljubomora na njegov rad i uspeh... Sta ce oni, kad ne znaju nista i ne zele da rade pa pljuju po tudjem poslu.